Ηλεκτρονικά ίχνη «δείχνουν» τον πατέρα της Marie στα κατεχόμενα

72 ώρες συμπληρώθηκαν χωρίς κανένα ίχνος της μικρής Marie που έπεσε θύμα απαγωγής από τον ίδιο της τον πατέρα το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όπου δυο κουκουλοφόροι την άρπαξαν μέσα από τα χέρια της μητέρας της.

Οι έρευνες αυτή τη στιγμή εστιάζονται στα ηλεκτρονικά ίχνη που ενδεχομένως να άφησε ο πατέρας που απέστειλε ηλεκτρονικό email στην μητέρα της 4χρονης, ενημερώνοντας την πως το παιδί είναι μαζί της και είναι καλά και ότι θα επικοινωνήσει ξανά μαζί της σε μια εβδομάδα.

Το email,  έχει τεθεί στο μικροσκόπιο του ηλεκτρονικού εγκλήματος, ανακριτές του οποίου επιχειρούν να εντοπίσουν το «σήμα» από όπου στάλθηκε καθώς αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική επαφή που είχαν οι Αρχές και η οικογένεια της μικρής Marie με τον πατέρα.

Ως εκ τούτου, αν το email στάλθηκε από τον ίδιο τον πατέρα ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο, ενδεχόμενος η αστυνομία να φθάσει στα ίχνη του.    

Την ίδια ώρα ειδικοί προσπαθούν να εντοπίσουν και το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Leif Torkel Grimsrud που σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκε να εκπέμπει από τις κατεχόμενες περιοχές ενώ ο αριθμός του φαίνεται να συνδέεται με το διαδίκτυο.

Δεν γνωρίζει ο δικηγόρος

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online επικοινώνησε εκ νέου με τον δικηγόρο του πατέρα στη Νορβηγία, ο οποίος έδειξε να αγνοεί την αποστολή email από τον πατέρα προς την μητέρα. «Ξέρω πως για να επικοινωνήσει με κάποιον ο πελάτης μου θα το έκανε μέσω εμένα. Δεν γνωρίζω για αυτό που λέτε. Ενημερώθηκα από τα μέσα πως αυτό λέχθηκε χθες στο δικαστήριο», σημείωσε ο κύριος Morter Engesbak.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας για το πού βρίσκεται και τι προτίθεται να κάνει ο πατέρας, ο δικηγόρος επανέλαβε πως δεν έχει εξουσιοδότηση από τον πελάτη του για να δώσει κάποια πληροφορία.

Επίσης, σε δηλώσεις του στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης, Λάρης Βραχίμης, ανέφερε ότι «δικηγόροι της μητέρας στη Νορβηγία προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον Νορβηγό δικηγόρο του πατέρα, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να ανταποκρίνεται»

«Κινέζοι» οι συλληφθέντες

Την ίδια ώρα οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από τους 4 υπόπτους που συνελήφθησαν και σύμφωνα με μαρτυρία που βρίσκεται ενώπιον των αρχών, είναι τα πρόσωπα που σχεδίασαν την απαγωγή με οδηγίες του πατέρα.

Οι 4 ανακρινόμενοι αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται ενώ το όχημα μάρκας Range Rover του Σύρου υπόπτου, φαίνεται να είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή.

Επίσης, από «κόσκινο» περνά και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης παρακείμενου υποστατικού από το σημείο της απαγωγής της 4χρονης και στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών.

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)