Ημέρα 3η και το θρίλερ συνεχίζεται – Άκαρπες οι έρευνες για τη Marie, υπό στενό κλοιό ο πατέρας

Συνεχίζεται το θρίλερ για τρίτη ημέρα γύρω από την απαγωγή της 4χρονης το πρωί της Πέμπτης έξω από το νηπιαγωγείο της και μπροστά στα μάτια της μητέρας της από δυο κουκουλοφόρους η οποίοι εκτελούσαν το σχέδιο με οδηγίες του πατέρα της μικρής Marie.

Η αστυνομία αξιολογεί όλες τις πληροφορίες που βρίσκονται ενώπιον της ενώ διενεργεί έρευνες σε διάφορες περιοχές, στα οδοφράγματα, στα λιμάνια και τα αεροδρόμια.

Επίσης διεξάγονται έρευνες σε σκάφη σε Λάρνακα και Λεμεσό ούτως ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο πατέρας να διέφυγε από την Κύπρο μέσω σκάφους.

Την ίδια ώρα διερευνάται η εμπλοκή των 4 υπόπτων που συνελήφθησαν μετά από μαρτυρία πληροφοριοδότη στην αστυνομία, οι οποίοι φέρονται ως τα πρόσωπα που ανέλαβαν την απαγωγή της απαγωγής. Ανάμεσα σε αυτούς και πρώην βαρυποινίτης, στον οποίο ανατέθηκε η οργάνωση της απαγωγής από φίλο τους, ένας εκ των υπόπτων, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που συναντήθηκε με τον πατέρα.

Σε κινητοποίηση βρίσκονται και οι κατοχικές αρχές καθώς όπως αποκάλυψε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο πατέρας έφθασε μια εβδομάδα προηγουμένως στις κατεχόμενες περιοχές ενώ έρευνες διεξάγουν και οι Νορβηγικές αρχές οι οποίες λαμβάνουν καταθέσεις και ανακρίνουν πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα.

Μάλιστα στην Κύπρο αναμένεται να φθάσουν ανακριτές από τη Νορβηγία για να συλλέξουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του πατέρα και της 4χρονης.

Η απαγωγή της 4χρονης έχει πάρει διεθνής διαστάσεις ενώ η φωτογραφία της μικρής Marie και του πατέρα της, έχουν τοποθετηθεί στην Interpol και Europol και «έπεσε σήμα» σε διάφορες χώρες.  Επίσης οι φωτογραφίες τους κυκλοφορούν σε μεγάλα ΜΜΕ.

Η μεγάλη κινητοποίηση των αρχών τόσο στις ελεύθερες περιοχές όσο και στις κατεχόμενες και την Νορβηγία, έχουν θέσει υπό κλοιό τον πατέρα ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στην Κύπρο και η διαφυγή του θεωρείται δύσκολη καθώς τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες των αρχών απέβησαν άκαρπες ενώ η γιγαντιαία επιχείρηση για εντοπισμό της 4χρονης συνεχίζεται.  

Δειτε Επισης

Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος