Αποκλειστικά στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ ο δικηγόρος του πατέρα: «Το παιδί είναι ασφαλές»

«Το παιδί είναι ασφαλές και δεν υπάρχει κανένα θέμα για την υγεία του», τόνισε ο δικηγόρος του πατέρα Morten Engesbak.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online με τον κύριο Engesbak μας υπογράμμισε πως "το παιδί βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία του. Το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα".

Σε ερώτηση μας εάν βρίσκονται στις ελεύθερες ή τις κατεχόμενες περιοχές ο Νορβηγός δικηγόρος μας είπε πως «δεν έχει την εξουσιοδότηση του πελάτη του για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση».

«Έχουν επανενωθεί και είναι και οι δύο πολύ καλά. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Δεν έχω τέτοια εξουσιοδότηση από τον πελάτη μου. Τα  πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους».

Σε ερώτηση μας αν γνωρίζει ποια είναι τα επόμενα βήματα του πελάτη του, δηλαδή αν θα αναχωρήσει από την Κύπρο για τη Νορβηγία, ο  Morten Engesbak επανέλαβε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τα σχέδια του πελάτη του.

Την ίδια ώρα,μιλώντας επίσης στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο δικηγόρος της μητέρας Λάρης Βραχίμης ανέφερε ότι ενημερώθηκε η οικογένεια της μητέρας για τις δηλώσεις του πατέρα και γίνονται τα ανάλογα διαβήματα μέσω Νορβηγών δικηγόρων της μητέρας και του πατέρα για να υπάρξουν εξελίξεις.

Πρώτο θέμα στη Νορβηγία

Από την πρώτη στιγμή η είδηση της απαγωγής της μικρής Marie είναι πρώτο θέμα στα Νορβηγικά ΜΜΕ που το καλύπτουν εκτενώς. Μάλιστα δημοσιεύουν τόσο τη γραπτή δήλωση του πατέρα, όσο και τη δήλωση του δικηγόρου της μητέρας.

Το άρπαξαν μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Όλα ξεκίνησαν το πρωί στις 7 και 45 όταν δύο κουκουλοφόροι άρπαξαν το παιδί που μόλις βγει από το αυτοκίνητο για να μπει στο νηπιαγωγείο. Οι δύο κουκουλοφόροι διέφυγαν με το παιδί με ένα Range Rover μαύρου χρώματος. Από εκείνη τη στιγμή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό τους.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ύποπτος για την απαγωγή ήταν από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της 4χρονης ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2016, έστειλε στην Κύπρο τρεις επαγγελματίες Νορβηγούς για να απαγάγουν το κορίτσι. Ωστόσο  το σχέδιο απετράπη στο παρά πέντε και οι τρεις συνελήφθησαν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Όπως μετέδωσε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ σε προηγούμενο ρεπορτάζ ενώπιον των αρχών υπήρχαν πληροφορίες ότι ο πατέρας της 4χρονης έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο από το παράνομο αεροδρόμιο Εrcan  στα κατεχόμενα.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Έπεσε ο πέλεκυς στον 25χρονο για τον θανατηφόρο που στοίχησε την ζωή στην 19χρονη Μαριλένα-Ποινή δύο ετών
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι
Συνελήφθη 19χρονος που εντοπίστηκαν στην κατοχή του κροτίδες
Εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό η γυναίκα στην Ερήμη-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο