Πέμπτη 26 Απρ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν υποψιάζεται κανέναν ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας  

  21/04/2017 13:10
Δεν υποψιάζεται κανέναν ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας  

Δεν υποψιάζεται κανέναν ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας  

  21/04/2017 13:10
Άγνοια εκφράζει ο 55χρονος Σαουδάραβας, με κυπριακή υπηκοότητα, επιχειρηματίας για τους δράστες και τα ελατήριά της εμπρηστικής ενέργειας σε βάρος δύο πολυτελών αυτοκινήτων του, στις 2.30 σήμερα το πρωί.
 
Τα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα κάτω από την κατοικία που διαμένει η οικογένεια στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Το πρώτο αυτοκίνητο, όπως διευκρινίστηκε οδηγούσε ο 19χρονος γιος του επιχειρηματία.
 
Ο πυροτεχνουργός της Αστυνομίας που διενήργησε εξετάσεις, ανέφερε πως ο θόρυβος που εκλήφθηκε ως έκρηξη βόμβας προερχόταν από το ντεπόζιτο καυσίμων του πρώτου αυτοκινήτου που πυρπόλησαν οι δράστες.  
 
Έκαψαν την μοτοσικλέτα πυροσβέστη  
 
Σε μικρή απόσταση από τη σκηνή του εμπρησμού των δύο αυτοκινήτων και με διαφορά μισής ώρας, εκδηλώθηκε φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που ανήκει σε 25χρονο πυροσβέστη. Δεν χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτη ύλη, όπως διαπιστώθηκε, παρά μόνο τέθηκε κακόβουλα φωτιά στο κάλυμμα της μοτοσικλέτας.
 
Από την Αστυνομία εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της εμπλοκής ανήλικων κι ανεύθυνων νεαρών στον εμπρησμό, αφού υπάρχει μαρτυρία ότι ομάδα νεαρών, την ίδια ώρα με την πυρπόληση της μοτοσικλέτας θεάθηκε να θέτει φωτιά σε σκυβαλοδοχείο, στην ίδια περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας