Μετάνιωσε να επενδύσει στην Κύπρο ο τουρίστας εξαιτίας του “πειρατή ταξιτζή”

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε το  βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές και την κλοπή χρηματικού ποσού.  
 
Όπως κατήγγειλε ο 64χρονος κινέζος τουρίστας που διαμένει σε ξενοδοχείο της τουριστικής Γερμασόγειας  την περασμένη Τρίτη, 18 Απριλίου, ενώ ανέμενε σε στάση λεωφορείου στην παραλιακή λεωφόρο τον προσέγγισε άγνωστός του οδηγός,  που προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στον προορισμό του και συγκεκριμένα σε πολυκατάστημα στη δυτική Λεμεσό.
 
Ο 64χρονος, δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του αγνώστου, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία τον οδήγησε σε δρόμο της υπαίθρου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός φέρεται να απαίτησε 300 ευρώ από τον παραπονούμενο, για να τον μεταφέρει στον προορισμό του.
 
Ο κινέζος επιχειρηματίας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, πρότεινε στον οδηγό να του δώσει 50 ευρώ  για να τον μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο του. Ανοίγοντας μάλιστα το πορτοφόλι του για να δώσει τα χρήματα στον οδηγό, αυτός άρπαξε όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο πορτοφόλι. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το πορτοφόλι περιείχε  300 ευρώ  και 45 δολάρια Αμερικής. Στη συνέχεια ο άγνωστος οδηγός, μετέφερε τον 64χρονο, στο ξενοδοχείο του, απαιτώντας παράλληλα από τον παραπονούμενο, για την …διαδρομή της επιστροφής άλλα 300 ευρώ, απαιτώντας μάλιστα κι αυτά τα χρήματα εκτοξεύοντας διάφορες απειλές, άλλα 300 ευρώ. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο ο 64χρονος ενημέρωσε για την περιπέτειά του, το προσωπικό του ξενοδοχείου και την Αστυνομία. Ο οδηγός έσπευσε στο μεταξύ να εξαφανιστεί.
 
Από αστυνομικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται 38χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος και στο παρελθόν απασχόλησε τη Δύναμη με παρόμοιες υποθέσεις. Χθες βράδυ συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστήριο το οποίο διέταξε την προφυλάκισή του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κινέζος επιχειρηματίας, που σκόπευε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και ν’ αγοράσει σπίτι στην Κύπρο, μετά το συμβάν, εξέφρασε φόβο κι επιφυλακτικότητα για κάθε επένδυση του στην Κύπρο. Με δυσκολία πείστηκε να δώσει γραπτή κατάθεση στην Αστυνομία για την υπόθεση, ώστε να συλληφθεί ο ύποπτος.  
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών