Πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν αλουμίνια από οικοδομή

Δύο άτομα από τη Λεμεσό συνελήφθηκαν χθες όταν έγιναν αντιληπτά από την Αστυνομία να φορτώνουν σε αυτοκίνητο κομμάτια αλουμινίου από πόρτες και παράθυρα που φαίνεται να αφαίρεσαν από συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τερσεφάνου.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τερσεφάνου δύο άτομα πιθανόν να έκλεβαν αλουμίνια φορτώνοντας τα σε αυτοκίνητο τύπου βαν.  
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου που αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να φορτώνουν σε αυτοκίνητο κομμάτια αλουμινίου από πόρτες και παράθυρα που φαινόταν ότι είχαν αφαιρεθεί από την οικοδομή.  
 
Στη θέα της Αστυνομίας το ένα άτομο τράπηκε σε φυγή, ενώ το δεύτερο πρόσωπο, 45 χρόνων από τη Λεμεσό συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κλοπής και της παράνομης εισόδου σε οικοδομή.  
 
Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κομμάτια αλουμινίου. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του συγκροτήματος διαμερισμάτων, η αξία τους ανέρχεται στα δύο περίπου χιλιάδες ευρώ.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου μεταφέρθηκε και το όχημα στο οποίο βρέθηκαν τα κομμάτια αλουμινίου. Σε θεληματική του κατάθεση ο 45χρονος κατονόμασε άτομο ηλικίας 50 περίπου χρόνων, από τη Λεμεσό, το οποίο, όπως είπε, ήταν αυτό που βρισκόταν μαζί του στην οικοδομή και είχε τραπεί σε φυγή. Εναντίον του 50χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αυτός συνελήφθηκε χθες το απόγευμα, ενώ την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών