Γνωστοί οι συλληφθέντες του κοντραμπάντο στο γήπεδο της Καρμιώτισσας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται το πρωί τρία πρόσωπα που συνελήφθηκαν χθες από την ΥΚΑΝ μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στη Λεμεσό, κατά την οποίαν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και οπλισμός.  
 
Οι πληροφορίες που δόθηκαν στην ΥΚΑΝ αξιοποιήθηκαν με επιτυχία, δήλωσε χθες βράδυ στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Στέλιος Σεργίδης, προσθέτοντας πως η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρα στο χώρο όπου βρίσκεται στο κοινοτικό Καρμιώτισσας στα Κάτω Πολεμίδια.
 
Η Αστυνομία, συνέχισε, συνέλαβε στη σκηνή τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 39, 31 και 29 ετών, ενώ εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο καθώς και σε εμπορευματοκιβώτιο, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, 11 κιλά κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο Καλάσνικοφ, ένα περίπου κιλό αμφεταμίνες, ποσότητα χαπιών έκσταση, περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου, δυο πυροκροτητές και ποσότητα εκρηκτικής ύλης.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων είναι καλά γνωστοί στις αρχές και απασχόλησαν και στο παρελθόν την ΥΚΑΝ. 
 
Όλα τα τεκμήρια έχουν κατασχεθεί και αναμένεται να βρεθούν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο το καλάσνικοφ και οι πυροκροτητές είναι σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το καλάσνικοφ είναι ένα από τα όπλα που χρησιμοποίησαν εγκληματικά στοιχεία κατά τις τελευταίες δολοφονίες. Ως εκ τούτου θα διερευνηθεί κατά πόσο πρόκειται για συγκεκριμένο φονικό όπλο ή αν ο οπλισμός προοριζόταν για σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών