Γνωστοί οι συλληφθέντες του κοντραμπάντο στο γήπεδο της Καρμιώτισσας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται το πρωί τρία πρόσωπα που συνελήφθηκαν χθες από την ΥΚΑΝ μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στη Λεμεσό, κατά την οποίαν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και οπλισμός.  
 
Οι πληροφορίες που δόθηκαν στην ΥΚΑΝ αξιοποιήθηκαν με επιτυχία, δήλωσε χθες βράδυ στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Στέλιος Σεργίδης, προσθέτοντας πως η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρα στο χώρο όπου βρίσκεται στο κοινοτικό Καρμιώτισσας στα Κάτω Πολεμίδια.
 
Η Αστυνομία, συνέχισε, συνέλαβε στη σκηνή τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 39, 31 και 29 ετών, ενώ εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο καθώς και σε εμπορευματοκιβώτιο, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, 11 κιλά κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο Καλάσνικοφ, ένα περίπου κιλό αμφεταμίνες, ποσότητα χαπιών έκσταση, περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου, δυο πυροκροτητές και ποσότητα εκρηκτικής ύλης.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων είναι καλά γνωστοί στις αρχές και απασχόλησαν και στο παρελθόν την ΥΚΑΝ. 
 
Όλα τα τεκμήρια έχουν κατασχεθεί και αναμένεται να βρεθούν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο το καλάσνικοφ και οι πυροκροτητές είναι σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το καλάσνικοφ είναι ένα από τα όπλα που χρησιμοποίησαν εγκληματικά στοιχεία κατά τις τελευταίες δολοφονίες. Ως εκ τούτου θα διερευνηθεί κατά πόσο πρόκειται για συγκεκριμένο φονικό όπλο ή αν ο οπλισμός προοριζόταν για σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

LIVE: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»