Τετάρτη 23 Μαϊ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η παράδοση του δραπέτη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

  24/03/2017 17:51
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η παράδοση του δραπέτη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η παράδοση του δραπέτη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

  24/03/2017 17:51

Σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας βρήκε καταφύγιο ο Irakli Guruli, που απέδρασε μαζί με ομοεθνή του το απόγευμα της Τετάρτης από την πτέρυγα 2 των Κεντρικών Φυλακών.
 
Ο Γεωργιανός κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης  από τα μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος και κατέφυγε στη κατεχόμενη Λευκωσία όπου διέμενε σε ξενοδοχείο ενώ υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος επίσης Γεωργιανός που επιχείρησε να δραπετεύσει, συνελήφθη από δεσμοφύλακες, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν ρίχνοντας στον αέρα προειδοποιητικούς πυροβολισμούς. 
 
Σήμερα το μεσημέρι γύρω στη 1 και 30, ο 27χρονος δραπέτης συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές και μετά από συνεννόηση που έγινε μέσω των Ηνωμένων Εθνών παραδόθηκε γύρω στις 5 και 30 το απόγευμα σε δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλακών και μέλη της Αστυνομίας.
 

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ από τη στιγμή της παράδοσης του


Ο δραπέτης οδηγήθηκε στην Αστυνομία για ανάκριση και στη συνέχεια θα παραδοθεί πίσω στις Κεντρικές Φυλακές. Αξίζει να αναφερθεί ότι ανακρινόμενος ο δεύτερος αλλοδαπός δεν συνεργάζεται με τις αρχές και δεν αποκάλυψε οτιδήποτε σε σχέση με την απόδραση τους. 
 
Οι δύο εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αδράνεια των τριών δεσμοφυλάκων που ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του ιδρύματος χθες το απόγευμα και κατάφεραν να αποδράσουν και να βγουν εκτός της ζώνης ασφαλείας.

 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας