«Κάηκε» από μόνος του ο δράστης του τριπλού φονικού στη Λεμεσό

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού κατατέθηκε η έκθεση ψυχιάτρου, από τον οποίον ζήτησε να εξεταστεί ο 31χρονος Χριστάκης Θωμά, που κατηγορείται για την υπόθεση του τριπλού φονικού της 24ης Νοεμβριου 2015, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους. 

Με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούσας αρχής, το Κακουργιοδικείο είχε εγκρίνει στην προηγούμενη δικάσιμο το αίτημα της υπεράσπισης για εξέταση του Θωμά από ψυχίατρο.

Σύμφωνα με την έκθεση του ψυχιάτρου, ο Θωμά δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα  ούτε παρουσιάζει οποιαδήποτε διαταραχή ενώ διαπιστώθηκε  ότι έχει ακέραια κριτική ικανότητα και νοημοσύνη.

Η έκθεση της από τον ψυχίατρο επιβαρύνει την θέση του Θωμά αφού με αυτή του την ενέργεια ήθελε να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και να δικαιολογήσει το τριπλό φονικό προκειμένου να ληφθεί υπόψη στο δικαστήριο για την ποινή που θα του επιβάλει.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή.  Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει καιρό πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς, για ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο. 
 

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Σαρανταενάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο
Εμπρησμός πίσω από τα 15 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες στο Καϊμακλί-74 χτυπήματα από την αρχή του έτους
Χειροπέδες σε 32χρονη που εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών Φυλακών
Συνελήφθη 24χρονος που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και κλοπιμαία
Στο κελί ο 60χρονος που παρέσυρε με το όχημα του αστυνομικό
Στις φλόγες συνεργείο στη Λευκωσία-Κάηκαν ολοσχερώς δώδεκα αυτοκίνητα (pics)