Σάββατο 26 Μαϊ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Κατήγγειλε Τσουρή ο Ρίκκος-Τα ποιήματα που «άναψαν φωτιές»

  19/03/2017 21:08
Κατήγγειλε Τσουρή ο Ρίκκος-Τα ποιήματα που «άναψαν φωτιές»

Κατήγγειλε Τσουρή ο Ρίκκος-Τα ποιήματα που «άναψαν φωτιές»

  19/03/2017 21:08

Επιστολή με την οποία καταγγέλλει το Χαράλαμπο Τσουρή ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα με όρους, απέστειλε στο Συμβούλιο Αποοφυλάκισης Κρατουμένων επ΄ αδείαν ο τέως Βοηθός Εισαγγελέα Ρίκκος Ερωτοκρίτου ο οποίος καταδικάστηκε σε  3,5 χρόνια φυλάκιση.

Τόσο πριν όσο και μετά την καταδίκη του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, ο τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ και μέλος του ΔΣ της CYTA Χαράλαμπος Τσουρής δημοσίευε διάφορα ποιήματα με στόχο τον κ. Ερωτοκρίτου, ο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση της Δρομολαξιάς για την οποία είχε καταδικαστεί σε 3ετή φυλάκιση ο κ.Τσουρής.

Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου με επιστολή του στο Συμβούλιο Αποφυλακίσεων κατήγγειλε τον Τσουρή  για επαναλαμβανόμενη, υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά σε βάρος του μέσω Facebook ενώ, έθεσε θέμα ότι παραβιάζει τους όρους της αποφυλάκισης του, αφού απαγορεύεται να εκφράζεται δημοσίως εναντίον άλλων κρατουμένων καθώς μέχρι την έκτιση της ποινής του θεωρείται κατάδικος.

Με την επιστολή του ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου, επισυνάπτει τα ποιήματα του κ. Τσουρή καθώς και σχετικά σχόλια τόσο του ίδιου όσο και φίλων του.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Τσουρής ξεσπά σε παραλήρημα μίσους, θεωρώντας ως υπαίτιο για τη καταδίκη του τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου, με τη συγκεκριμένη επιστολή ζητά από το Συμβούλιο Αποφυλακίσεων να εξετάσει το όλο θέμα, να διερευνήσει κατά πόσον προκύπτουν ποινικά αδικήματα καθώς και το ενδεχόμενο παραβίασης των όρων αποφυλάκισης, που συνέπεια έχουν την επιστροφή του στις Κεντρικές Φυλακές.

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας