Υπό επταήμερη κράτηση 27χρονος που φέρεται να βίασε 34χρονη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για επτά μέρες εναντίον 27χρονου από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν αδικήματα βιασμού και επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που φέρεται να διαπράχθηκαν στις 16/03/2017 στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 34χρονη, από τη Ρουμανία, ότι ενώ χώρισε το Φεβρουάριο 2017 με τον ύποπτο, με τον οποίον διατηρούσε δεσμό για πέντε μήνες, αυτός την πίεζε να συνεχίσουν τη σχέση τους.

Η 34χρονη κατάγγειλε τη συμπεριφορά του στο ΤΑΕ Λάρνακας στις 01/03/2017 και ζήτησε όπως αυτός κληθεί στην Αστυνομία για να του γίνουν αυστηρές συστάσεις, κάτι που έγινε, με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν θα ξαναενοχλούσε την 34χρονη.

Ωστόσο ο ύποπτος συνέχισε να ενοχλεί την κοπέλα, η οποία πήγε στην Αγγλία για 10 μέρες. Επέστρεψε στην Κύπρο στις 15/3/2017 και ο ύποπτος μετέβη στο διαμέρισμά της όπου με τη βία – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – την βίασε.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο διαμέρισμα της κοπέλας όπου διενέργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας του διαμερίσματος του στην Λάρνακα. Χθες το απόγευμα ο ύποπτος συνελήφθη και στη συνέχεια ερευνήθηκε το διαμέρισμά του από την Αστυνομία από όπου και παραλήφθηκαν τα ρούχα, που σύμφωνα με την 34χρονη, φορούσε όταν μετέβη στο διαμέρισμα της.

Χθες βράδυ έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ιατροδικαστική και γυναικολογική εξέταση της 34χρονης κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν δύο μώλωπες στο λαιμό της.

Ιατροδικαστική εξέταση έγινε και στον 27χρονο χωρίς όμως να εντοπιστεί οποιοδήποτε τραύμα. Ανακρινόμενος προφορικά ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι ήλθε σε συνουσία με την 34χρονη αλλά με τη θέλησή της.

Η Αστυνομία ζήτησε και εξασφάλισε από το Δικαστήριο διάταγμα κράτησης 7 ημερών εναντίον του 27χρονου υπόπτου.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Αμφισβητεί τη μαρτυρία Καραγιάννη που έδειξε στραγγαλισμό του Θανάση η πλευρά της Εισαγγελίας
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο