Αστυνομικός εκτός καθήκοντος εντόπισε τους κλέφτες στο Παραλίμνι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον γυναίκας 35 χρόνων και του συντρόφου της 37 χρόνων, αμφότεροι από την Ελλάδα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από κατοικία, πλανοδιοπώλησης χωρίς άδεια και τροχαία αδικήματα.    

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε στην Οδό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι, νεαρή γυναίκα να εισέρχεται σε αυλή κατοικίας κρατώντας μία τσάντα ώμου.   Αμέσως του ηγέρθηκαν υποψίες ότι η γυναίκα πιθανόν να σχετιζόταν με πρόσφατες υποθέσεις κλοπών από οικίες που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου και αφού την έθεσε υπό παρακολούθηση την ανέκοψε για έλεγχο.  

 

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 35χρονη από την Ελλάδα, η οποία πουλούσε είδη καλλυντικών και κρέμες σώματος.  

 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς, έφτασε στη σκηνή αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος από την Ελλάδα ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε ήταν ο σύντροφος της γυναίκας.   Από έλεγχο που διενεργήθηκε για τον 37χρονο διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από προσοντούχο οδηγό και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας έναντι τρίτου.  

 

Τόσο το αυτοκίνητο όσο και οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 37χρονου εκκρεμούσαν τέσσερα εντάλματα προστίμου για το ποσό των €700, συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.    

 

Η 35χρονη καταγγέλθηκε εξωδίκως με το πρόστιμο των €85,43  για το αδίκημα της παράνομης πλανοδιοπώλησης.   Κατόπιν εύλογων υποψιών που ηγέρθηκαν εναντίον της 35χρονης ότι ενέχεται σε υποθέσεις κλοπών από κατοικίες που διαπράχθηκαν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου διάφοροι παραπονούμενοι, ένας εκ των οποίων, την αναγνώρισε ως το πρόσωπο που στις 9 Νοεμβρίου 2016 έκλεψε από την οικία του στο Παραλίμνι το χρηματικό ποσόν των €500.  

 

Εναντίον των δύο ατόμων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθηκαν, ενώ σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για δύο μέρες.

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»