Φρίκη με Αγγλοκύπριο σατανιστή που βίασε 19χρονη - Το χρονικό του εγκλήματος

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα περάσει τα επόμενα 9 χρόνια της ζωής του ο Pedro Evangelou, που συνελήφθη για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας.

Ο αγγλοκύπριος σατανιστής κρίθηκε ένοχος για το αποτρόπαιο έγκλημά του, καθώς είχε παρασύρει και είχε βιάσει την 19χρονη στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου, τον περασμένο τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τις αναφορές της Scotland Yard, η άτυχη κοπέλα, την οποία ο 42χρονος είχε γνωρίσει σε nightclub και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου έκαναν χρήση αλκοόλ και κάνναβης, βιάστηκε για ώρες στο "ναό" του Σατανά.

Η  19χρονη προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, χτυπώντας τα τζάμια του σπιτιού και βγήκε στο παράθυρο εκλιπαρώντας τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία.

Η κοπέλα επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι του αγγλοκύπριου, αλλά την πρόλαβε στις σκάλες και, τραβώντας την πίσω στο δωμάτιό του, όπου συνέχισε να τη βιάζει.

Ο βιαστής, ο οποίος έχει στο μέτωπό του ένα tattoo σε σχήμα πεντάλφας, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ούτε φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο τη δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

"Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου", ανέφερε η κοπέλα, περιγράφοντας την επίθεση.

Το δικαστήριο αποφάσισε την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή και τιμώρησε με 9 χρόνια φυλάκισης τον αγγλοκύπριο σατανιστή. Ο δικαστής ανέφερε πως η απόφαση για την ποινή του επηρεάστηκε από την σκληρότητα του δράστη και των ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων στα οποία υπέβαλε το θύμα του, πριν εκείνο καταφέρει να ξεφύγει και να καταρρεύσει σε δρόμο κοντά στο σπίτι του.

Από την πλευρά της η αστυνομία καλεί όσους πολίτες διαθέτουν στοιχεία για τη συγκεκριμένη επίθεση, αλλά και για άλλη επίθεση από τον Evangelou να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Ο 42χρονος είναι ύποπτος και για δυο ακόμα υποθέσεις, ωστόσο λόγω έλλειψης στοιχείων δεν κρίθηκε ένοχος.

ΠΗΓΗ: SKYNEWS

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»