Κινηματογραφική καταδίωξη χθες βράδυ στα Λατσιά

Γύρω στις μια τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος από τη Λευκωσία, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος από τη Λεμεσό.
 
Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του 51χρονου ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 24χρονος συνέχισε την πορεία του προς τη Λεμεσό, όπου από έξοδο του αυτοκινητόδρομου έκανε επαναστροφή και κινήθηκε στην αντίθετη φορά του δρόμου και εγκατέλειψε τη σκηνή. Τις ενέργειες του 24χρονου οδηγού, αντιλήφθηκαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, τα οποία ακολούθησαν το εν λόγω όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν σε περιοχή στα Λατσιά.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν έξω από το αυτοκίνητο του 24χρονου για τους απαραίτητους ελέγχους, ο τελευταίος και ενώ η  πόρτα του οχήματος ήταν ανοικτή, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο, αφού προηγουμένως κτύπησε με την πόρτα του οδηγού το μέλος του ΟΠΟΔ. Το όχημα του 24χρονου ακολουθήθηκε από μέλος του ΟΠΟΔ και ανακόπηκε σε μικρή απόσταση, αφού προηγουμένως τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.
 
Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια μικρή τσάντα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη). Ο 24χρονος έφερε εμφανή σημεία και συμπτώματα μέθης και αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.
 
Το μέλος του ΟΠΟΔ που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Η Τροχαία Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα