Τρίτη 19 Ιουν, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Ο πατέρας του Αιμίλιου στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι πρέπει»

  08/01/2017 20:15
Ο πατέρας του Αιμίλιου στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι πρέπει»

Ο πατέρας του Αιμίλιου στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι πρέπει»

  08/01/2017 20:15
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι συνελήφθη μετά από οκτώ χρόνια η ΤΟΡ καταζητούμενη της Κύπρου Έφη Ηροδότου, η οποία καταζητείτο για θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου (δέκα χρόνια μετά από το τροχαίο).
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ενώπιον των κυπριακών αρχών, η ελληνική αστυνομία έφτασε στα ίχνη της νεαρής μετά από πληροφορία που λήφθηκε ότι θεάθηκε σε συγκεκριμένο σημείο μαζί με τους γονείς της.
 
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονταν σε ξωκλήσι οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται.
 
Στο σημείο έφτασαν μέλη της ΕΛΑΣ όπου φόρεσαν και στα τρία πρόσωπα χειροπέδες και τα έθεσαν υπό κράτηση μέχρι αύριο όπου θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.
 
Σε περίπτωση που οι καταζητούμενοι δεν φέρουν ένσταση στην έκδοσή τους στην Κύπρο, τότε αναμένεται να ακολουθηθούν οι διαδικασίες και εντός των επόμενων δέκα ημερών ανακριτές θα πρέπει να μεταβούν στην Ελλάδα προκειμένου να τους μεταφέρουν στην Κύπρο.
 
Σε περίπτωση όμως που δεν συνεναίσουν στην έκδοσή τους, τότε θα ακολουθήσει δικαστική διαδικασία η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι 60 ημέρες.
 
Ο πατέρας του αδικοχαμένου Αιμίλιου στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ
 
Σε δηλώσεις του στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ ο πατέρας του αδικοχαμένου 17χρονου Αιμίλιου, Πάμπος Ιωάννου, φανερά ταραγμένος και με τις μνήμες νωπές, ανέφερε ότι αναμένει από τη δικαιοσύνη "να πράξει ό,τι πρέπει να πράξει. Τίποτε άλλο. Η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει".
 
Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι η εξέλιξη αυτή ήταν κάτι που ανέμενε η οικογένεια εδώ και χρόνια και σίγουρα απότελεί μια δικαίωση για το χαμό του Αιμίλιου.
 
Νωρίτερα ο κύριος Πάμπος Ιωάννου σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο είχε γράψει: «...το ξέρουμε ότι μάς αγαπάτε, το ξέρουμε ότι αγωνιάτε κατά πόσον αληθεύουν οι πληροφορίες, τεράστιο το ενδιαφέρον από τον κόσμο, σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ»
 
Διαβάστε επίσης
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας