Εξαήμερη κράτηση στον 27χρονο για την κλοπή πυρομαχικών

Εξαήμερη κράτηση στον 27χρονο για την κλοπή πυρομαχικών Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση κλοπής πυρομαχικών από την Αεροπορική Βάση “ Ανδρέας Παπανδρέου”.
 
Ο 27χρονος, ο οποίος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ενώ για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο πρόσωπα, συνεργούς του συλληφθέντα. Από την πρώτη στιγμή της κλοπής των πυρομαχικών μέλη του ΤΑΕ Πάφου έσπευσαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια ενώ προχώρησαν και σε ανακρίσεις διαφόρων ατόμων ανάμεσα στα οποία και ο 27χρονος.
 
Τα πυρομαχικά είχε εντοπίσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο ιερέας της εκκλησίας της Αγίας Βρυαίνης, στα Μαντριά της Πάφου, δίπλα από το παγκάρι σε αποθηκευτικό χώρο. Τα πυρομαχικά στάλθηκαν την περασμένη Δευτέρα για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας.
 
Η κλοπή είχε γίνει παραμονή των Δημοτικών Εκλογών, όταν τρεις νεαροί εισήλθαν στις 19:10 στην Αεροπορική Βάση "Ανδρέας Παπανδρέου" και απέσπασαν από το φρουρό έμφορτους γεμιστήρες και σφαίρες. Οι δύο εκ των νεαρών είχαν επιτεθεί στο φρουρό της Αεροπορικής Βάσης, ενώ ο τρίτος τους ανέμενε στο αυτοκίνητο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.

Δειτε Επισης

Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ