Το χρονικό του Θρίλερ της απαγωγής στο Τρόοδος

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε 31χρονος από τη Λεμεσό σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών, απαγωγής και πρόκλησης σωματικής βλάβης που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Γιάννη Σωτηριάδη, το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ διερευνά μια πολύ σοβαρή υπόθεση, όπως την χαρακτήρισε.
 
Συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου 2016 η ΥΚΑΝ, όπως είπε, διενήργησε επιχείρηση σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, όπου εντόπισε 350 γραμμάρια κοκαΐνη. Από τον εντοπισμό των ναρκωτικών προέκυψε μαρτυρία για 31χρονο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.
 
«Χθες το ΤΑΕ Λεμεσού έλαβε πληροφορία ότι ένα πρόσωπο 43χρονων από την Επαρχία Λεμεσού είχε πέσει θύμα απαγωγής και εκβιασμού σε σχέση με την υπόθεση αυτή των ναρκωτικών», είπε.
 
Ο 43χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγήθηκε σε ερημική περιοχή στα βόρεια προάστια της Λεμεσού και εκεί τόσο ο 31χρονος όσο και δεύτερος Ελληνοκύπριος, 36 ετών, τον απείλησαν με τη χρήση πιστολιού.
 
Οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία, τον είχαν απαγάγει και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του, και τον απείλησαν με πιστόλι ώστε να δώσει πληροφορίες που αφορούσαν τα ναρκωτικά τα οποία ήταν κρυμμένα.
 
Στη σκηνή όπου μετέφεραν τον 43χρονο ρίχθηκαν και πυροβολισμοί. Στη συνέχεια οι δύο ύποπτοι εγκατέλειψαν το μέρος και ο 43χρονος επικοινώνησε με την Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
 
«Σύμφωνα με μαρτυρία, στη σκηνή υπήρχαν άλλα δυο πρόσωπα, τα στοιχεία δεν τα γνωρίζουμε, και γίνονται προσπάθειες για εξακρίβωση των στοιχείων και τον εντοπισμό τους”, ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.
 
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν κάλυκες από πυροβόλο όπλο, οι οποίοι θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ο 31χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών, ενώ ο 36χρονος λόγω αδιαθεσίας δεν κατέστη δυνατόν να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.


ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας