«Μακάρι ο θεός να με συγχωρέσει» - Τι κατέθεσε ο δολοφόνους του τριπλού φονικού

Συνεχίζεται η δίκη του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στη Λεμεσό με την κατάθεση του δολοφόνου Χρίστου Θωμά ο οποίος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του ενώπιον δικαστηρίου.

Ο 31χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε εν ψυχρώ  τα αδέλφια Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ξέρω, εσκότωσα 3 άτομα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω». Επίσης ανέφερε ότι δεν είχε πρόθεση να τους σκοτώσει επισημαίνοντας ότι «λειτούργησα μηχανικά και δεν καταλάβαινα. Μακάρι ο θεός να με συγχωρέσει.»

Μεταξύ άλλων ο Θωμά αναφέρθηκε στο χρονικό των δολοφονιών, στη συνάντηση που προηγήθηκε με τα θύματα του και τη σχέση τους καθώς και για το θυμό που ένιωθε λόγω του ότι τα θύματα έβριζαν τόσο τον ίδιο όσο και τα παιδιά του, όπως ισχυρίστηκε.

Ο Θωμά μίλησε επίσης και για τη σχέση με τη πρώην σύντροφο του η οποία χαρακτηρίστηκε ως η αφορμή του τριπλού φονικού και όπως η ίδια είχε ισχυριστεί είχε προστριβές με τον κατηγορούμενος και την έβριζε και την χτυπούσε.

Κατά τη σημερινή διαδικασία έγινε ανάγνωση των δύο καταθέσεων που έδωσε ο κατηγορούμενος Χρίστος Θωμά, μετά το τριπλό φονικό, ενώ ακολούθως εξετάστηκε από τον δικηγόρο του. Το Δικαστήριο όρισε ως επόμενη δικάσιμο την 18η Ιανουαρίου του 2017, κατά την οποία θα γίνει η αντεξέταση του Θωμά από την κατηγορούσα αρχή.  για τη δολοφονία των αδελφών

Όπως αναφέρθηκε κατά την προηγούμενη δικάσιμο, εκ πρώτης όψεως η κατηγορούσα αρχή έχει αποδείξει ότι στοιχειοθετείται υπόθεση σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.
 

Δειτε Επισης

Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Διέκοψε και ανακοινώνει την Κυριακή την απόφαση για κράτηση των εννέα το Δικαστήριο-Στο επίκεντρο ο πληροφοριοδότης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού