«Κύριος» και ανενόχλητος στα κατεχόμενα ζει ο δραπέτης των Κεντρικών φυλακών (pics)

Άλλος ένας σεσημασμένος εγκληματίας βρήκε «κρησφύγετο» στις κατεχόμενες περιοχές και ενώ καταζητείται τόσο από τις Κυπριακές αρχές και το όνομα του βρίσκεται στη λίστα των top καταζητούμενων της Europol, ζει «κύριος» και ανενόχλητος τη ζωή του.

Πρόκειται για τον  Τουρκοκύπριο Παναγιώτη Νετζατί από την Λευκωσία, ο οποίος καταδικάστηκε τον Αύγουστο του 2007 σε ισόβια κάθειρξη για φόνο εκ προμελέτης αλλά λίγους μήνες μετά κατάφερε να δραπετεύσει από τις Κεντρικές φυλακές και εκ τότε παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο καταζητούμενος άλλαξε το όνομα του και από τότε διαμένει μόνιμα στα κατεχόμενα, έκανε οικογένεια και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας ενώ ο τρόπος ζωής του δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ότι είναι καταζητούμενος καθώς δημοσιεύει στο διαδίκτυο δεκάδες φωτογραφίες από τη ζωή του και τις δραστηριότητες του.  

 

Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ είναι καταζητούμενος  ανάρτησε στο διαδίκτυο ότι σπούδασε σε Πανεπιστήμιο των Ελεύθερων περιοχών ενώ προκλητικές είναι οι αναφορές του για την «Νότια Κύπρο».

 
 

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες ότι πηγαινοέρχεται στις Ελεύθερες περιοχές όπου είναι το πατρικό του και διαμένει η οικογένεια του δίνουν και παίρνουν …

Υπενθυμίζεται ότι ο Νετζατί, αντιδρώντας και μη ανεχόμενος την επιθυμία του θύματος να διακόψουν τη μεταξύ τους ερωτική σχέση όταν πληροφορήθηκε ότι ο Νετζατί ήταν νυμφευμένος, επιδίωξε μεταξύ τους συνάντηση και ακολούθως, με κίνητρο το φόβο του να μην την χάσει, την σκότωσε. Συγκεκριμένα Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί άλλο ένα πρόσωπο.

Τότε, τα δημοσιεύματα έκαναν αναφορές ότι ο Νετζατί ήταν πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών για αυτό και ο ίδιος που εκ των υστέρων παραδέχθηκε το στυγερό έγκλημα, μιλούσε για «σκευωρία της αστυνομίας» προκειμένου να του «κλείσουν το στόμα» γιατί ήταν πράκτορας.

Δείτε εδώ το έγκλημα για το οποίο καταδικάστηκε, το χρονικό, τι ισχυριζόταν και πώς απέδρασε

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών