Διασταύρωσε λίγα μέτρα μακριά από την διάβαση ο άτυχος 81χρονος στη Λεμεσό

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες στη Λεμεσό με θύμα τον 81χρονο Ιωάννη-Αθανάσιο Ανδριά, ο οποίος στη προσπάθεια του να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 32χρονος.
 
Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 17:30, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 32χρονος, παρέσυρε τον άτυχο ηλικιωμένο, που την ώρα εκείνη διασταύρωνε το δρόμο.
 
Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο οδηγός συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Σύμφωνα με τον κ. Καφά, στον οδηγό διενεργήθηκε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το όχημα κινείτο με κανονική ταχύτητα. Η τροχαία εξετάζει επίσης κατά πόσο στο νέο θανατηφόρο συνέβαλε το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα δεν είχε ακόμη τεθεί σε λειτουργία ο οδικός φωτισμός.
 
Ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση για ακόμη μια φορά προς όλους να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, υποδεικνύοντας πως λίγα μέτρα από το σημείο όπου διασταύρωνε ο ηλικιωμένος, υπάρχει διάβαση πεζών που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.
 

Δειτε Επισης

Ισραηλινή διπλωματική επίθεση κατά του Ιράν-Κάλεσμα σε 32 χώρες να επιβάλουν κυρώσεις
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Ενημέρωσε την Επιτροπή Προσφύγων για το σχέδιο ΚτίΖΩ ο Ιωάννου
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Σαρανταενάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο
Τραγωδία στον Πειραιά… Νεκρός 31χρονος από την κατάρρευση κτηρίου-«Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» (pics)
Απαντά στο Ισραήλ ο Ραΐσι-«Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του»
Το Τελ Αβίβ διαβεβαίωσε τις αραβικές χώρες ότι η απάντησή του στο Ιράν δεν θα τις βάλει σε κίνδυνο
Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι-Τρεις ελαφρά τραυματίες, ένας εγκλωβισμένος (pics)