Σε ανάκριση ο βαρυποινίτης που οργάνωνε τους φόνους με τους Σέρβους εκτελεστές

Αυτούς που δεν ανέκρινε ποτέ η αστυνομία και άφησε ανενόχλητους για την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών που έφθασαν στην Κύπρο «προαναγγέλλοντας» τις δολοφονίες σε βάρος προσώπων της νύχτας, ανακρίνουν τώρα οι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν μετά τα «κατορθώματα» της δύναμης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, στις 9 το πρωί την πύλη των Κεντρικών φυλακών πέρασαν οι ποινικοί ανακριτές προκειμένου να ανακρίνουν και λάβουν κατάθεση από τον Σέρβο βαρυποινίτη που εκτίει ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών, και όπως είχε αποκαλύψει ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο Σέρβος βαρυποινίτης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον έναν εκ των εκτελεστών από «μυστικό» κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια οι «συνδιαλέξεις» τους πραγματοποιούνταν από τηλεφωνικό θάλαμο των Κεντρικών φυλακών,  με τα τηλέφωνα να παρακολουθούνται και τις συνομιλίες τους να καταγράφονται.

Ωστόσο η αστυνομία ποτέ δεν αποτάθηκε στις Κεντρικές φυλακές προκειμένου να λάβει τις συνομιλίες ενώ δεν ενημέρωσε καν τη διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος για τις πληροφορίες που έφθαναν από την Ιντερπόλ.  Υπενθυμίζεται ότι στα ίχνη του φυλακισμένου έφθασε η Ιντερπόλ η οποία παρακολουθούσε τα τηλέφωνα των Σέρβων εκτελεστών και σήμανε συναγερμό στις Κυπριακές αρχές οι οποίες ωστόσο λόγω «λανθασμένων  χειρισμών» τίναξαν την υπόθεση στον αέρα.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι όλες οι άκρως αποκαλυπτικές συνομιλίες του φυλακισμένου με τον Σέρβο εκτελεστή έχουν παραδοθεί στους ποινικούς ανακριτές ενώ όπως είχαμε αποκαλύψει μέσα από αυτές, αποδεικνύεται η οργάνωση των εγκλημάτων και οι κινήσεις των εκτελεστών με την άφιξη τους στην Κύπρο.   
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί