Οι 10 μόνιμοι καταζητούμενοι της αστυνομίας – Δραπέτης, βιαστές και δολοφόνοι (pics)

Από 10 πρόσωπα αποτελείται η λίστα των καταζητούμενων της αστυνομίας οι οποίοι διέπραξαν διάφορα εγκλήματα αλλά δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός και η σύλληψη τους.

«Μακροβιότερος» θεωρείται αλλοδαπός ο οποίος καταζητείται από το 2004 για υπόθεση απόπειρας βιασμούς γυναίκας στη Λεμεσό ενώ άφαντοι για χρόνια παραμένουν και πρόσωπα που διέπραξαν φόνους, βιασμούς καθώς και πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος.

Επίσης εξαφανισμένος παραμένει από το 2007 πρόσωπο που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για φόνο και κατάφερε να αποδράσει από τις Κεντρικές Φυλακές. Το όνομα του συγκεκριμένου βρίσκεται ψηλά και στη λίστα της Ιντερπόλ.

Οι 10 καταζητούμενοι είναι:   

10. Emamali Esmaeil Zadeh Ghader

Ο Emamali Esmaeil Zadeh Ghader,(ημερ. γεννησης 05/05/1975) από το Ιράν, καταζητείται από την Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστειών, διάρρηξης και κλοπής καθώς και τραυματισμού. Οι υποθέσεις διερευνώνται από τα Τ.Α.Ε. Λεμεσού, Λευκωσίας, Πάφου και Λάρνακας.        
 

9. Palle Gedara Piyadasa


Το αναζητούμενο πρόσωπο στις 04/05/2011 ενώ βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 28/07/2008, εισήλθε παράνομα σε κατοικία στην Επισκοπή Λεμεσού, και αποπειράθηκε να σκοτώσει κοπέλα ομοεθνή της.                       

8. Metsos Christopher Robert

Η Αστυνομία καταζητεί τον METSOS CHRISTOPHER ROBERT, 54χρονών, κάτοχο Καναδικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 30/6/10, στη Λάρνακα.

7. Giorgi Titvinitze


Η Αστυνομία αναζητεί τον Giorgi Titvinitze, 20 ετών, από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε στις 11/4/10 στη Λεμεσό.

6. Abdalkrem Al Hamid Mohamad

Στις 27/6/2008, τρεις κουκουλοφόροι εισήλθαν στην Τράπεζα Κύπρου στη Χλώρακα και με την απειλή πιστολιών και μαχαιριού απέσπασαν από την τράπεζα το συνολικό ποσό των 35,170 ευρώ και 1,210 στερλινών. Ακολούθως εγκατέλειψαν την σκηνή με σαλούν αυτοκίνητο. Κατά την ίδια ημέρα πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία έκανε λόγο για ένα Ιορδανό που κρυβόταν σε υπόγειο χώρο. Αυτός συνελήφθη και στην έρευνα που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 6,800 ευρώ. Ανακρινόμενος για την προέλευση του ποσού αυτός ανέφερε ότι είναι μέρος του ποσού που κλάπηκε από την Τράπεζα προηγουμένως και κατονόμασε τον MOHAMMAD ABDALKREM AL HAMID ως ένα από τους συνεργάτες του.

5. Έφη Ηροδότου


Η Ηροδότου Έφη (ημερ. γέννησης 04/05/1987) ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 27/12/2007 συνέπεια του οποίου ήταν ένα πρόσωπο να χάσει τη ζωή του.

4. Νετζάτι Παναγιώτης

Στις 14 Οκτωβρίου 2007 ο Νετζατί μαζί με τον Οδυσσέα Καλανίδη απέδρασαν από τις Κεντρικές φυλακές στη Λευκωσία. Στις 7 Αυγούστου, 2007 Ο Νετζατί βρέθηκε ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για φόνο εκ προμελέτης, βιασμό και απαγωγή αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 17 Aυγούστου 2006 στην Αγία Νάπα. Στις 14 Οκτωβρίου, 2007 εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης του για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και για απόδραση από νόμιμη κράτηση.                            

3. Fikri Emin


Αναζητείται από την Αστυνομία για την πιο κάτω υπόθεση. Στις 15/01/2005 τρία πρόσωπα απήχθησαν από το σπίτι τους στη Λευκωσία και στην συνέχεια, κατά την ίδια ημέρα βρέθηκαν δολοφονημένοι στο δρόμο Λευκωσίας-Λάρνακας. Από τα τεκμήρια που περισυνελέγησαν από την σκηνή συνδέθηκε με την εν λόγω υπόθεση.                             
 
2. Cavga Mustafa (MUSTAFA Mustafa)


Στις 15/01/2005 τρία πρόσωπα απήχθησαν από το σπίτι τους στη Λευκωσία και στην συνέχεια, κατά την ίδια ημέρα βρέθηκαν δολοφονημένοι στο δρόμο Λευκωσίας-Λάρνακας. Από τα τεκμήρια που περισυνελέγησαν από την σκηνή συνδέθηκε με την εν λόγω υπόθεση.    

1. Samarakoon Gedaradon Pradeep Stenley

Στις 16/11/04 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι 50χρονη από χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, ότι γύρω στις 10.30μ.μ. αντιλήφθηκε ένα άντρα Αστιατικής καταγωγής να κρύβεται στο υπνοδωμάτιο της. Ακολούθως αυτός της επιτέθηκε και την βίασε.                            
 
  

Δειτε Επισης

Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές