Έστηναν τροχαία για να παίρνουν από τις ασφάλειες

Εντάλματα σύλληψης εναντίον 11 προσώπων εξασφάλισε σήμερα η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε 10 πρόσωπα στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση εικονικού δυστυχήματος που έγινε πέρσι στην Πάφο. Μεταξύ των συλληφθέντων δυο ορθοπεδικοί και ένας φυσιοθεραπευτής.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση καταγγέλθηκε από ασφαλιστική εταιρεία, μετά από το πόρισμα εμπειρογνώμονα που είχε κληθεί να ερευνήσει τις υποψίες περί εικονικού δυστυχήματος και να υποδείξει κατά πόσο το αίτημα των εμπλεκομένων για ασφαλιστικές καλύψεις, που ξεπερνούσαν τις 42 χιλιάδες ευρώ, δικαιολογείτο.
 
Το δυστύχημα φέρεται να έγινε στις 6 Ιανουαρίου του 2015. Στο πρώτο όχημα επέβαινε ζεύγος Ε/κ με τα ενήλικα παιδιά τους, ενώ στο δεύτερο, δυο άνδρες και δυο γυναίκες από τη Ρωσία.
 
Αρχικά η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 10 από τα 11 πρόσωπα, μεταξύ αυτών και δυο γιατροί - ορθοπεδικοί και ένας φυσιοθεραπευτής.
 
Ένα πρόσωπο δεν εντοπίστηκε καθώς απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ στην πορεία αφέθηκαν ελεύθερες, λόγω προβλημάτων υγείας,  η Ε/κ που επέβαινε στο πρώτο όχημα καθώς και η  μια κοπέλα από τη Ρωσία.
 
Οι υπόλοιποι οκτώ ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
 
Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και καταρτισμός και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών