Μεθυσμένος έκανε «γης μαδιάμ» τις Πρ. Βοήθειες του Νοσoκομείου Λεμεσού ( Pics)

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας, άτομο ευρισκόμενο υπό την επήρεια αλκοόλ, κυριολεκτικά διέλυσε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού. Το επεισόδιο συνέβη στις 4.30 σήμερα το πρωί, όταν τη στιγμή που οι νοσηλευτές του τοποθετούσαν ορό, ο ασθενής εξαγριώθηκε, άρχισε να σπάζει ότι βρισκόταν μπροστά του και να προπηλακίζει του ανθρώπους που τον περιέθαλπταν.

Εκπρόσωπος της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών, μας ανέφερε πως αντιπροσωπία μετέβη στην Αστυνομία και προβαίνει σε έντονα διαβήματα για τα μη επαρκή  μέτρα αστυνόμευσης των νοσηλευτηρίων, μετά και τα τελευταία κρούσματα ξυλοδαρμών στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και το Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.  Καυτηριάζει μάλιστα την στάση της Αστυνομίας που δεν έχει συλλάβει τον ταραξία, αλλά στράφηκε και συνέλαβε τον ΓΓ Γραμματέα της ΠΑΣΥΝΟ γιατί διαμαρτυρήθηκε μετά το επεισόδιο, αναφορικά με την απουσία αστυνομικών στο νοσηλευτήριο Λεμεσού. Ο συνδικαλιστής Παναγιώτης Γεωργίου καταγγέλθηκε για πρόκληση οχληρίας κι εξύβριση αστυνομικών.   

Στο νοσοκομείο Λεμεσού βρισκόταν σήμερα το πρωί για προγραμματισμένη συνάντηση ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος μόλις έλαβε γνώση του επεισοδίου και της σύλληψης του ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ, μετέβη κι ενημερώθηκε στον παραπλήσιο Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών. Σε δηλώσεις τους ο Υπουργός είπε απλώς πως έλαβε γνώση του επεισοδίου και διερευνάται η υπόθεση. Από πλευράς Αστυνομίας ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Ανδρέας Αγγελίδης υπέδειξε πως η Δύναμη ανταποκρίνεται πάντα για βοήθεια και στο τέλος βρίσκεται κατηγορούμενη για τους χειρισμούς της.
 
 
 
Πηγη φώτο: ΡΙΚ 
 
 

Δειτε Επισης

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ