Στην απομόνωση αλλά συνεχίζει να φωνάζει ο Βέργας! Νιώθει αδικημένος…

Στην απομόνωση συνεχίζει να βρίσκεται ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας από την περασμένη Παρασκευή μετά από επεισόδιο που προκάλεσε στις Κεντρικές φυλακές όταν ο ίδιος απαιτούσε ευνοϊκή μεταχείριση προκειμένου να μεταβεί στην Πάφο για να επισκεφθεί την μητέρα του που είναι άρρωστη και η Διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος απέρριψε το αίτημα του.

Ως εκ τούτου ο Σάββας Βέργας «εξεμάνει» και άρχισε να φωνάζει «είμαι Δήμαρχος εγώ» και «αν δεν με αφήσετε θα πέσει βόμβα μέσα στις φυλακές», αρνούμενος να δεχτεί ότι με βάση τους κανονισμούς απαγορεύεται να επισκεφθεί τη μητέρα του καθώς η ασθένεια οσφυαλγία δεν εντάσσεται στα σοβαρά προβλήματα υγείας που να του επιτρέπουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο τέως Δήμαρχος μετά την απόφαση της Διεύθυνσης να κλειστεί στην απομόνωση υπό κατηγορία λόγω της «κακομαθημένης» συμπεριφοράς του, ζήτησε συγνώμη.

Ωστόσο η «μετάνοια» του Βέργα δεν κράτησε για πολύ, αφού ακολούθως συνέχιζε τα τερτίπια του ενώ ζητάει και τα ρέστα…

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο τέως Δήμαρχος διαμαρτύρεται ότι «άδικα» έχει κλειστεί υπό κατηγορία ενώ υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του ήταν «καλή».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Σάββας Βέργας «θυμήθηκε» ότι είναι «κλειστοφοβικός» και ζήτησε όπως επιστρέψει στο κελί του.

Και το «βιολί» όμως έχει και συνέχεια…

Ο Σάββας Βέργας, όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι που κλίνονται στην απομόνωση, έχουν το δικαίωμα να βγουν από το κελί 30 λεπτά το πρωί και 30 λεπτά το απόγευμα, και μέσα σε αυτή την ώρα τους επιτρέπετε να κάνουν μπάνιο. Ωστόσο ο τέως Δήμαρχος θέλει τις «ανέσεις» του και εδώ και 4 ημέρες ζητά όπως μεταβαίνει για μπάνιο τα βράδυ.   

Εν τω μεταξύ αύριο η Διεύθυνση των φυλακών αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο ο Σάββας Βέργας θα επιστρέψει στο κελί του ή εάν θα παρατείνει την κράτηση του για ακόμα κάποιες ημέρες στην απομόνωση.
 

Δειτε Επισης

Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου