Την ξυλοκόπησε, της έδωσε την χαριστική βολή με πέτρα και μετά έκαψε το πτώμα της

Στις 14 Δεκεμβρίου 2006 μια φρικτή δολοφονία που διαπράχθηκε στην περιοχή Νέα Λήδρα, στα Λατσιά, συγκλονίζει το παγκύπριο.
 
Ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα.
 
Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, Ανδρούλα Γούμενου, από την Ποταμιά (ήταν σε διάσταση με το σύζυγο της), συναντήθηκε με τον 37χρονο οικοδόμο Κυριάκο Κακουλλή από τη Νήσου (νυμφευμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών).
Κατά την συνάντηση τους, η 37χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επαφή με αποτέλεσμα ο Κακουλλής να εκνευριστεί και να χάσει τον έλεγχο.
Αφού ανέσυρε μαχαίρι, της επιτέθηκε και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει, με την 37χρονη να προσπαθεί να γλιτώσει από την μανία του 37χρονου. Στην συνέχεια ο οικοδόμος άρπαξε μια πέτρα και της έδωσε την χαριστική βολή στο κεφάλι και η άτυχη μητέρα έπεσε νεκρή από τα χέρια του.
 
Με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο 37χρονος έσυρε την Γούμενου στο διπλοκάμπινο όχημα του που ήταν σταθμευμένο μερικά μέτρα μακριά, όπου την έσυρε στην κάσα και κατευθύνθηκε προς το χωριό Μοσφιλωτή, σε απόμερη δασώδη περιοχή. Στην συνέχεια περιέλουσε με πετρέλαιο το πτώμα και έφυγε. Ακολούθως ο 37χρονος επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος όπου έκαψε το αυτοκίνητο της.
«Έκανα λάθος»…
 
Η αστυνομία έφτασε αστραπιαία στα ίχνη του και μέλη της δύναμης μετέβησαν στην οικία του όπου τον τσάκωσαν να πλένει το διπλοκάμπινο όχημα του με σκοπό να εξαφανιστούν οι κηλίδες αίματος.
«Εγώ θύμωσα τόσο πολύ που της έλεγα ότι θα την σκοτώσω. Με παρακαλούσε, αν αγαπάς τα μωρά μου λυπήσουμε, μην με σκοτώσεις.
 
Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα και τη έσυρα στο χωματόδρομο, πήρα μία πέτρα και την κτύπησα τρεις φορές στο κεφάλι και γέμισε ο τόπος αίματα. Όταν κατάλαβα ότι πέθανε, έφερα το διπλοκάμπινο, την έβαλα στην κάσα και την πήρα στην Μοσφιλωτή, κοντά στην Αγία Θέκλη και την έκαψα» ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την ομολογία του ο 37χρονος ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για ανθρωποκτονία, παραδεχόμενος ότι «έκανε λάθος».
 
Ο 37χρονος καταδικάστηκε σε 16 χρόνια ποινή φυλάκισης.
 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»