Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Την ξυλοκόπησε, της έδωσε την χαριστική βολή με πέτρα και μετά έκαψε το πτώμα της

  14/12/2017 16:06
Την ξυλοκόπησε, της έδωσε την χαριστική βολή με πέτρα και μετά έκαψε το πτώμα της

Την ξυλοκόπησε, της έδωσε την χαριστική βολή με πέτρα και μετά έκαψε το πτώμα της

  14/12/2017 16:06
Στις 14 Δεκεμβρίου 2006 μια φρικτή δολοφονία που διαπράχθηκε στην περιοχή Νέα Λήδρα, στα Λατσιά, συγκλονίζει το παγκύπριο.
 
Ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα.
 
Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, Ανδρούλα Γούμενου, από την Ποταμιά (ήταν σε διάσταση με το σύζυγο της), συναντήθηκε με τον 37χρονο οικοδόμο Κυριάκο Κακουλλή από τη Νήσου (νυμφευμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών).
Κατά την συνάντηση τους, η 37χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επαφή με αποτέλεσμα ο Κακουλλής να εκνευριστεί και να χάσει τον έλεγχο.
Αφού ανέσυρε μαχαίρι, της επιτέθηκε και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει, με την 37χρονη να προσπαθεί να γλιτώσει από την μανία του 37χρονου. Στην συνέχεια ο οικοδόμος άρπαξε μια πέτρα και της έδωσε την χαριστική βολή στο κεφάλι και η άτυχη μητέρα έπεσε νεκρή από τα χέρια του.
 
Με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο 37χρονος έσυρε την Γούμενου στο διπλοκάμπινο όχημα του που ήταν σταθμευμένο μερικά μέτρα μακριά, όπου την έσυρε στην κάσα και κατευθύνθηκε προς το χωριό Μοσφιλωτή, σε απόμερη δασώδη περιοχή. Στην συνέχεια περιέλουσε με πετρέλαιο το πτώμα και έφυγε. Ακολούθως ο 37χρονος επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος όπου έκαψε το αυτοκίνητο της.
«Έκανα λάθος»…
 
Η αστυνομία έφτασε αστραπιαία στα ίχνη του και μέλη της δύναμης μετέβησαν στην οικία του όπου τον τσάκωσαν να πλένει το διπλοκάμπινο όχημα του με σκοπό να εξαφανιστούν οι κηλίδες αίματος.
«Εγώ θύμωσα τόσο πολύ που της έλεγα ότι θα την σκοτώσω. Με παρακαλούσε, αν αγαπάς τα μωρά μου λυπήσουμε, μην με σκοτώσεις.
 
Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα και τη έσυρα στο χωματόδρομο, πήρα μία πέτρα και την κτύπησα τρεις φορές στο κεφάλι και γέμισε ο τόπος αίματα. Όταν κατάλαβα ότι πέθανε, έφερα το διπλοκάμπινο, την έβαλα στην κάσα και την πήρα στην Μοσφιλωτή, κοντά στην Αγία Θέκλη και την έκαψα» ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την ομολογία του ο 37χρονος ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για ανθρωποκτονία, παραδεχόμενος ότι «έκανε λάθος».
 
Ο 37χρονος καταδικάστηκε σε 16 χρόνια ποινή φυλάκισης.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας