Συγκλονιστική ιστορία! Δυο μήνες όμηρος στην Πάφο, ναρκωτικά, ξύλο και πορνεία (Βίντεο)

Είναι μια ιστορία που την ακούς και δεν μπορείς να μην λυγίσεις… Μια ιστορία που την ακούς και οι λέξεις αδύνατες να την χαρακτηρίσουν… Μια ιστορία που σε κάνει να ντρέπεσαι που ζεις σε αυτό τον κόσμο…

Μια γυναίκα στο άνθος της νιότης της ήρθε στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο… 

Η Κατερίνα… Έτσι συμφωνήσαμε να πούμε ότι την λένε αφού η οικογένειά της μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει ότι η δίψα της για ένα καλύτερο μέλλον μετατράπηκε σε κόλαση…

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν ήταν 23 ετών…

Ενώ βρισκόταν στη χώρα της μια «κυρία», έτσι αρχικά τη θεώρησε αφού η εμφάνισή της την ξεγέλασε, την πλησίασε και της πρότεινε να έρθει στην Κύπρο να δουλέψει ως σερβιτόρα έναντι του ποσού των 1500 ευρώ.

Στο άκουσμα του μισθού αλλά και ότι θα της προσφέρεται και δωρεάν διαμονή, η Κατερίνα άρχισε να κάνει όνειρα και χωρίς δεύτερη σκέψη είπε το «ναι».

Ένα μήνα αργότερα η νεαρή, αφού διευθέτησαν και τα αεροπορικά της εισιτήρια, έφθασε στην Κύπρο όπου την ανέμενε ένας ταξιτζής ο οποίος είχε οδηγίες όπως την μεταφέρει στην Πάφο. Μαζί της, άλλες 2 κοπέλες οι οποίες έφθασαν με την ίδια πτήση αλλά δεν τις γνώριζε εκ των προτέρων.  

Και εκεί ξεκίνησαν όλα…

Μιλώντας στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ η Κατερίνα με τις μνήμες ακόμη νωπές και τις πληγές ανοιχτές, με δάκρυα στα μάτια άρχισε να εξιστορεί την κόλαση στην οποία έζησε για δυο μήνες οι οποίοι έμοιαζαν κυριολεκτικά αιώνας.

Όταν έφθασε στην οικία στην Πάφο, και στην οποία διέμεναν και άλλες περίπου 20 κοπέλες, αντιλήφθηκε ότι δεν ήρθε για να δουλέψει ως σερβιτόρα αλλά ως πόρνη.

«Την πρώτη μου φορά έκλαιγα. Όταν αντέδρασα με χτύπησαν και με κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό και χωρίς νερό» μας είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν τη ρωτήσαμε γιατί δεν ξέφυγε μας ανέφερε ότι από την πρώτη ημέρα της πήραν το διαβατήριο και το κινητό της τηλέφωνο.

Χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ή να κάνει οτιδήποτε η Κατερίνα άρχισε να «εκτελεί εντολές» πηγαίνοντας με πελάτες, με τη σκέψη της να είναι συνεχώς στο πώς θα καταφέρει να ξεφύγει από το σπίτι – κολαστήριο.

Δύσκολο όμως, καθώς η οικία φρουρείτο και οι «δικοί τους» άκουγαν μέχρι και τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες με τους δικούς τους ανθρώπους, με τους οποίους δικαιούνταν να μιλήσουν 2 φορές την ημέρα.   

Περιγράφοντας το Γολγοθά που έζησε η 23χρονη ανέφερε ότι «κάθε ημέρα σχεδόν ήμουν χτυπημένη. Ακόμη έχω σημάδια στο κορμί μου και όποτε τα βλέπω δακρύζω. Μου έδεναν ναρκωτικά και ποτό. Κάποιες κοπέλες πέθαναν σε αυτό το σπίτι. Είναι μια ιστορία που ακόμη πονάει».

Κι όμως η Κατερίνα φάνηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της…

Δυο μήνες μετά, ένα απόγευμα, πήγε στην κουζίνα με τις πιζάμες για να πιεί νερό. Τότε, αντιλήφθηκε ότι ο φρουρός είχε βγει από το προαύλιο για να παραλάβει μια γυναίκα που την έφερε στο σπίτι ο ταξιτζής.

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη και παρά το φόβο, η 23χρονη αποφάσισε να παίξει τη ζωή της κορόνα γράμματα…  Χωρίς να πάρει οτιδήποτε μαζί της, άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει. «Έτρεχα, έτρεχα, έτρεχα… Μόνο εγώ ξέρω πόσο γρήγορα έτρεχα εκείνο το απόγευμα» μας είπε χαρακτηριστικά. Μέχρι που έφθασε σε ένα περίπτερο, ζήτησε βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία…

«Αν με έβρισκε θα με σκότωνε αλλά ήταν η μόνη μου ευκαιρία» ανέφερε η Κατερίνα η οποία στη συνέχεια μας περιέγραψε την «επόμενη ημέρα» και το φόβο της στη θέα ενός άντρα να την πλησιάζει.

Δείτε το βίντεο με τα όσα συγκλονιστικά ανέφερε στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ:   

 

 

Δειτε Επισης

Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές