Ο οργασμός των υποψηφίων, το πρήξιμο των… ψηφοφόρων και το δούλεμα

Βρισκόμαστε περίπου πέντε μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές και τα εκλογικά επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων, όπως και τα κόμματα που τους υποστηρίζουν, βρίσκονται σε ολοκληρωτικό οργασμό, η ένταση της προεκλογικής εκστρατείας μοιάζει λες και οι εκλογές είναι μεθαύριο.
 
Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων σε καθημερινή βάση από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιθέσεις των μεν, απαντήσεις των δε και τανάπαλιν, μια παρανοϊκή προεκλογική παράσταση έχει στηθεί και ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μην τρελαθούμε όλοι ομαδικώς έως τον Φλεβάρη.
 
Θα πει κανείς, εκλογές έχουμε-και μάλιστα Προεδρικές- τι θα περίμενες «δημοσιογραφίσκε»; Μα και σε άλλες χώρες κάνουν προεδρικές εκλογές, αλλά δεν κάνουν έτσι.
 
Και σε άλλες χώρες κάνουν προεδρικές εκλογές, αλλά τουλάχιστον στις περισσότερες από αυτές δείχνουν, αν μη τι άλλο, να μην θεωρούν χαντούς αυτούς από τους οποίους ζητούν τη ψήφο τους.
 
Εδώ οι δικοί μας, μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τόσο ξεδιάντροπα μέσα στα μάτια μας, που είναι για να διερωτάται κανείς αν σοβαρομιλούν ή μπας και τελικά απλώς μας κάνουν πλάκα.
 
Εδώ οι δικοί μας, για τρεις μέρες ολόκληρες σκοτώνονται αν συζήτησαν ή όχι ένα έγγραφο (σ.σ. το περιβόητο άτυπο έγγραφο Γκουτέρες), με τους μισούς να σκίζονται ότι συζητήθηκε και τους άλλους μισούς να ξεσκίζονται πως ούτε καν άκουσαν γι’ αυτό. Και πού; Στο Εθνικό Συμβούλιο. Εκεί όπου υποτίθεται συζητούν σοβαρά την εθνική μας υπόθεση…
 
Καλά, αν αυτό δεν είναι παράνοια, τότε αλήθεια, τι είναι; Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Πάτε καλά κύριοι;
 
Αλλά τι ρωτάμε; Μια χαρά πάτε… Εμάς κοροϊδεύετε, λίγο ο ένας λίγο ο άλλος και κάποτε όλοι μαζί, μια χαρά περνάτε μεταξύ σας.
 
Μόνο μην ξεχνάτε κύριοι πως οι ψηφοφόροι έχουν κρίση, αισθητήριο και άποψη, αντιλαμβάνονται πλήρως τι τους γίνεται, έχουν μάθει να τιμωρούν αυτούς που τους δουλεύουν.
 
Γι’ αυτό μην ρίξετε κι’ άλλο το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα κύριοι, μην βασιστείτε στον λαϊκισμό και στο ψέμα, πιστεύοντας πως έτσι εξυπηρετείτε τους στόχους σας.
 
Σταματήστε να παρουσιάζετε το μαύρο-άσπρο και το άσπρο-μαύρο,πάψτε επιτέλους να νομίζετε πως απευθύνεστε σε πολίτες προερχόμενους απ’ άλλο πλανήτη, σε όντα χαμηλής νοητικής ευφυΐας και χειρότερα…
 
Σε τελική ανάλυση κύριοι, γνωρίζουμε κι’ εμείς, γνωρίζετε πολύ καλά κι’ εσείς, πως μας τα έχετε πρήξει και κανένας δεν ασχολείται μαζί σας.
 
Αλλάξτε το όσο είναι νωρίς, όσο ακόμη υπάρχει χρόνος, όσο ακόμη προλαβαίνετε. Κόψτε το δούλεμα πριν μείνετε απελπιστικά μόνοι, μόνοι σας να τα γράφετε, μόνοι σας να τα διαβάζετε, μόνοι σας να τα καταλαβαίνετε.  Και με τους εαυτούς σας μετά να τσακώνεστε αν καλά τα γράψατε, καλά τα διαβάσατε και καλά τα καταλάβατε…
 

Δειτε Επισης

Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση