Ο Φαίδωνος κατήγγειλε τον Τσακ Νόρις για ξυλοδαρμό

 
Στις ένδοξες στιγμές της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης είχαν προκύψει κατά καιρούς διάφορα αστέρια τα οποία εκμεταλλευόμενα τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούσαν κατάφερναν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν στάτους διασημότητας. Η Ελένη Λουκά για παράδειγμα έγινε η νούμερο ένα θρησκευτική τηλεπερσόνα καταγγέλλοντας σατανιστές, τον Πάπα, τους Εβραίους, τους Μασόνους και οτιδήποτε δεν φορούσε μακριά φούστα, δεν κουβαλούσε σταυρό μήκους τουλάχιστον 50 εκατοστών και δεν γνώριζε απ’ έξω όλα τα ευαγγέλια.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος μπορεί να έχει διαφορετική θεματολογία (προς το παρόν γιατί δεν ξέρουμε αν θα αρχίσει να καταγγέλλει ότι ο Αντίχριστος κρύβεται στο Δήμο Πέρα Χωριού-Νήσου) αλλά παρόμοια πορεία. Στην αρχή ο κ. Φαίδωνος έκανε κάποιες καταγγελίες για σκάνδαλα στον τομέα αρμοδιότητας του, δηλαδή την Πάφο. Τα ΜΜΕ βρήκαν έναν λαλίστατο συνομιλητή και άρχισαν να τον καλούν σε εκπομπές και δελτία. Η Πάφος όμως δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας οπότε ο κ. Φαίδωνος αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε όλη την Κύπρο και καταπιάστηκε με οτιδήποτε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Από εμπόρους ναρκωτικών μέχρι μίζες σε δήμους που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από το δημαρχείο του και την Αστυνομία μέχρι τον Γενικό Εισαγγελέα. Οποιαδήποτε υπόθεση ή έστω φήμη έφτανε στ’ αυτιά του αυτομάτως αναλάμβανε να το δημοσιοποιήσει. Ο καημένος ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σίγουρα ένοιωσε ότι η θέση του απειλείται αφού ως Γενικός Ελεγκτής δεν μπορούσε ούτε κατά διάνοια να προλάβει τους ρυθμούς του Γενικού Δικαστή – Φαίδωνα Φαίδωνος.

Κι επειδή κάθε δράση προκαλεί ανάλογη αντίδραση ο Δήμαρχος Πάφου έχει καταφέρει ήδη να αποκτήσει περισσότερες αντιπάθειες από τον Ορφανίδη (και τον Τραπεζίτη και τον Επιχειρηματία), τον Δημήτρη Χριστόφια και το Νίκο Αναστασιάδη σε σαφώς μικρότερο διάστημα απ’ ότι δραστηριοποιήθηκαν οι πιο πάνω. Αυτό όμως είναι το λιγότερο κακό. Το χειρότερο είναι ότι σε δείκτη γραφικότητας κοντεύει να ξεπεράσει ακόμη και την ίδια την Ελένη Λουκά αφού το μόνο που απέμεινε να κάνει είναι να στηθεί με πλακάτ έξω από το Προεδρικό και να φωνάζει για σκάνδαλα και παρατυπίες.
  
 

Δειτε Επισης

Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση
Ο Τραπεζικός Αποκλεισμός στον Αστρομερίτη: Μια πρόκληση για την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη
Αναστολή Ποινής Φυλάκισης
Γιατί είναι τόσο δύσκολο για τον κόσμο να το πιστέψει;
Ανθρωπιστική βοήθεια και Ευρωπαϊκή Ένωση
Έξι συνέργειες του Δήμου Λευκωσίας με τα Πανεπιστήμια
Η αναστολή φυλάκισης ισοβίτη, η απαλλαγή καταδικασθέντα για τα 640kg MDMA και ο 82χρονος παππούς
Είναι αδήριτη ανάγκη η νεολαία να εμπλακεί ενεργά στα κοινά