Η αινιγματική απάντηση του Πρόδρομου για το μέλλον του Τάμαρι

Αινιγματικός ως προς το μέλλον του Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης.
 
Μιλώντας στην Cablenet, για το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, ο κ. Πετρίδης είπε ότι «έχει κουράσει αυτό το θέμα. Στις άλλες χώρες λήγει στις 5 Οκτωβρίου η μεταγραφική περίοδος. Τώρα σκεφτόμαστε την πρόκριση. Αν υπάρξει πρόταση που μας ικανοποιεί, γιατί δεν ανανεώσαμε με τον Μούσα, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί».
 
Σε ότι αφορά στο παιχνίδι απέναντι στην Σλόβαν, ανέφερε ότι «είναι για ένατη φορά που αγωνιζόμαστε σε ένα τέτοιο ματς. Αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι. Θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη που έγιναν στους προηγούμενους αγώνες. Ένα πειθαρχημένο και σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω να μην ανταγωνιστεί τον αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι, πάντοτε όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Να παρουσιαστούμε σωστοί και έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε των συνθηκών. Έστω και δύσκολα, νομίζω θα τα καταφέρουμε. Να προκριθούμε για ένατη φορά στους ομίλους της UEFA».
 
Σχολιάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ λόγω της πανδημίας, ανέφερε πως «το παιχνίδι είναι κάτω από πολύ πρωτόγνωρες συνθήκες που αγωνίζονται όλες οι ομάδες αλλά και εμείς, αλλά η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να αντέξουμε αυτές τις συνθήκες και να ανταπεξέλθουν αυτοί που αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο».
 
Για τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης, είπε ότι «θα είναι μια σημαντικότατη ένεση. Δεν είναι τα ίδια λεφτά με αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι ένα σημαντικό ποσό για να είμαστε αξιόχρεοι απέναντι στους ποδοσφαιριστές».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: