Άλλα τρία κρούσματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο-Έξι θετικοί από επαφές του Εθνικού

Συνεχίζει να μεγαλώνει η λίστα κρουσμάτων που σχετίζεται με cluster του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ, έξι επαφές από την αλυσίδα του Εθνικού Άχνας, καθώς και ο έφορος της Αναγέννησης Δερύνειας, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
 
Συγκεκριμένα από τον ΑΣΙΛ Λύσης, ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών υποβλήθηκε σε τεστ στις 27/9 και είχε αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ επανέλαβε το τεστ χθες, με θετική ένδειξη.
 
Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης είναι μαθητής στο ιδιωτικό σχολείο στην Λάρνακα. Λόγω της επαφής του με τα άλλα θετικά στον ιό άτομα, από την ομάδα δεν πήγαινε στο σχολείο τις τελευταίες μέρες. Στο τεστ που έκαναν στις 27/9 ήταν αρνητικός, ενώ στις 30/9 επανέλαβε την εξέταση λόγω συμπτωμάτων (πυρετό και πονοκέφαλο).
 
Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, είναι μέχρι στιγμής εννέα.
 
Μεγαλώνει ασταμάτητα το cluster του Εθνικού
Από το cluster του Εθνικού Άχνας εντοπίστηκαν δύο άτομα που είναι επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον του κρούσματος που ανακοινώθηκε στις 29/9. Μάλιστα, το ένα εκ των δύο ατόμων φοιτά σε σχολείο.
 
Εντοπίστηκε επίσης ,άλλο ένα άτομο που είναι επαφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, ενώ άλλα δύο άτομα είναι επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον κρούσματος που ανακοινώθηκες τις 29/9 και έχει επαφή με άτομο του Εθνικού Άχνας. Όπως ανέφεραν τα δύο αυτά άτομα, δεν είχαν δει την επαφή τους και έκαναν την εξέταση στον δειγματοληπτικό.
 
Ακόμα ένα άτομο είναι από το οικογενειακό περιβάλλον κρούσματος από τον Εθνικό Άχνας. Το συγκεκριμένο άτομο ανέφερε ότι δεν είδε το πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον, τις προηγούμενες μέρες πριν εντοπιστεί θετικός.
 
Στο μεταξύ, από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ΚΟΠ στις μικρές κατηγορίες, εντοπίστηκε ένα κρούσμα. Πρόκειται για τον έφορο της Αναγέννησης Δερύνειας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: