Πρόστιμο για τη φωτογραφία της αδικοχαμένης Σκεύης στις φανέλες της... Ομόνοιας

Πρόστιμο για την τοποθέτηση της φωτογραφίας, της αδικοχαμένης Σκεύης Oδυσσέως, στην φανέλα της, δέχθηκε η ΑΛΣ Ομόνοια, από τον Αθλητικό Δικαστή, όπως αναφέρει σε ανάρτησή τη οπαδική σελίδα της ομάδας.
 
Οι «Προπονητές Δυτικής Κερκίδας Ομόνοιας 1948», αναφέρουν ότι, «λογικά εδιαβάσατε τις αποφάσεις της Δικαστικής που αφορούν την ομάδα μας! Η μια απόφαση έλεγε ότι χρησιμοποιήσαμε στολή που δεν εγκρίθηκε από την ΚΟΠ στο παιχνίδι με την ΜΕΑΠ».
 
Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, «η στολή που δεν εγκρίθηκε ήταν απλά το πρόσωπο της Σκεύης στο κέντρο της φανέλας... Για οποιοδήποτε λόγο που απορρίψαν την προσθήκη αυτή στην φανέλα, είτε γιατί υπάρχουν "κανονισμοί" κτλ, έχω την εξής απορία. Δεν μπορούσαν να είναι κάπως ελαστικοί στην προκειμένη περίπτωση; Δεν μπορούσαν να το δουν κάπως ανθρώπινα; Επίσης μάθαμε ότι το πρόστιμο δεν είναι απλά ένα "τυπικό ποσό", αλλά είναι σεβαστό ποσό!»
 
Σημειώνουν εξάλλου πως «για κάθε παιχνίδι που θα χρησιμοποιούσαμε την εικόνα της Σκεύης στις φανέλες μας, η ομάδα θα πλήρωνε πρόστιμο, έτσι στο επόμενο παιχνίδι επιστρέψαμε στην "δηλωμένη στολή" με μια πάτσια (1). Γιατί να περιμένουμε κατανόηση από μια ομοσπονδία με παρωχημένες απόψεις και ιδέες; Όταν αποφάσισαν ότι θα υπάρχει μέγιστος αριθμός ενός χορηγού στο κάθε μανίκι, είδαμε το εξής ευτράπελο που συμβαίνει και σε όλες τις ομάδες της Α'κατηγορίας. Οι πλείστες αθλητικές φίρμες (στην δική μας περίπτωση η Joma) βάζουν το λογότυπο τους στο μανίκι/ώμο της κάθε φανέλας. Η ΚΟΠ αποφάσισε ότι αυτό είναι διαφήμιση, και για να μπορέσουν οι ομάδες να βάλουν χορηγό στο μανίκι πρέπει να καλύψουν το λογότυπο της μάρκας της φανέλας (2), πάντα με μια άχαρη και πρόχειρη πάτσια»!
 
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Σκεύη, έφυγε από τη ζωή, στις αρχές Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 28 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: