ΒΙΝΤΕΟ: Ενθουσιασμένος για την ανανέωσή του με την Ομόνοια ο Λέζιακς

Στην ανανέωση συμβολαίου, τη ζωή του στην Κύπρο, αλλά και το πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας στην Ευρώπη, μίλησε ο Γιαν Λέζιακς. 

Ο Τσέχος αμυντικός τόνισε ότι οι πράσινοι είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν και παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι το τριφύλλι θα είναι μέσα στους στόχους του. 

Αρχικά αναφέρθηκε στο φιλικό των πρασίνων με τη Δόξα: «Δεν ήταν εύκολο στην αρχή. Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα έπρεπε, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα είναι καλό. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο απέδωσαν, έδειξαν πως είναι στην ομάδα και καθόρισαν το παιχνίδι. Θεωρώ πως σαν ομαδικό παιχνίδι ήταν καλό».

Όσον αφορά το πρώτο ματς της Ομόνοιας και το συμβόλαιό του είπε ότι «σίγουρα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Τώρα έχουμε την τελευταία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να πάμε για τη νίκη. Σίγουρα είναι πιο διασκεδαστικό για τους παίκτες όταν υπάρχει κόσμος γιατί βλέπεις του οπαδούς, τους ακούς που σε υποστηρίζουν και κάθε φορά σε βοηθάνε να αποδόσεις καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου, όλοι μπορούν να δουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα μείνω άλλο ένα χρόνο εδώ».

Καταληκτικά ανέφερε πως «σίγουρα νιώθω πιο άνετα. Είμαστε εδώ σαν μια οικογένεια και επίσης η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι εδώ. Είναι πολύ θετικό το να μένεις εδώ και απλά θέλω να συνεχίσω αυτό που κάναμε πέρσι με την απόδοσή μας και ελπίζω να κερδίσουμε στην Ευρώπη. Δουλέψαμε σκληρά σε αυτή την προετοιμασία, θα δείξει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν η σεζόν να είναι παρόμοια με πέρσι, να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και ελπίζω και στην Ευρώπη».