Τεστ ξεμουδιάσματος για το τριφύλλι με πόλους έλξης Παπουλή-Κίκο

Ένα πρώτο δείγμα γραφής της νέας Ομόνοιας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του τριφυλλιού, στο σημερινό φιλικό τεστ κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο «Ηλίας Πούλλος».
 
Μετά από τέσσερις μήνες αποχής, οι παίκτες των πρασίνων, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν στα πόδια τους αγωνιστικά λεπτά και να βρουν ξανά τα πατήματα τους.
 
Την ίδια ώρα, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Ανάμεσα σ’ αυτούς και τα νέα αποκτήματα Φώτης Παπουλής και Κίκο οι οποίοι προπονούνται κανονικά με τη νέα τους ομάδα.
 
Το φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά από το OFC TV, για όσους φίλους της ομάδας έχουν την ευκαιρία και θέλουν να το παρακολουθήσουν.
 
Εξάλλου, η Ομόνοια αναμένεται να δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, με τον Άρη, στις 17 Ιουλίου στην Κυπερούντα, πριν αναχωρήσει για τη Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
 
Στο περίμενε για επιθετικό
Ο Νορβηγός προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, έχει παράλληλα στραμμένο το βλέμμα του και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τη θέση του επιθετικού να είναι σε πρώτο πλάνο.
 
Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Νεόφυτος Λάρκου αξιολογεί τα βιογραφικά αρκετών περιπτώσεων και ετοιμάζει short-list. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση, τότε να προκύψουν εξελίξεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: