Να δείξει χαρακτήρα, κάνοντας το καθήκον της

Το κύπελλο, έχει τελειώσει για τη Νέα Σαλαμίνα και πλέον οι ερυθρόλευκοι, επικεντρώνονται στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το σημερινό (29/02), απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι ερυθρόλευκοι, καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να δείξουν χαρακτήρα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον διψασμένο για βαθμούς Απόλλωνα. Οι ελπίδες είναι μηδαμινές για είσοδο στην εξάδα, αλλά όλοι στο Αμμόχωστος, καλούνται να κάνουν το καθήκον τους.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για να καταφέρει η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, να μπει στην εξάδα. Χρειάζονται νίκη απέναντι στον Απόλλωνα και παράλληλα, ήττα της ΑΕΛ και της Πάφου.  Συν της άλλης, αν δεν καταφέρει η Σαλαμίνα να κάνει το θαύμα και να μπει στην εξάδα, οι βαθμοί, είναι σημαντικοί, καθαρίζοντας έτσι από πιθανούς κινδύνους από νωρίς.

Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι και η ιδανική. Η διαρροή των μεταγραφών του Κορέια και του Ελουντού, έφεραν φουρτούνες στους ερυθρόλευκους και μαζί με την απογοήτευση από την ήττα, χρειάζονται ένα αντίδοτο.

Ο Κωστή, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και έμεινε εκτός. Εάν μπορεί να γίνει ένα σενάριο για την πιθανή ενδεκάδα, τότε ο Κίσσας, θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Τριάδα στην άμυνα, οι Λαμπό, Ροντρίγκεθ και Χριστοφόρου. Ο Σαν Ρομάν, αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Κορέια, να βρίσκεται στο αριστερό. Μαριάνοβιτς και Νουρ, θα αναλάβουν τα ανασταλτικά καθήκοντα της ομάδας, με τους Σίμπσον και Τέφλερ να βρίσκονται στα εξτρέμ. Ο Κίνγκσλεϊ, αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.
 

Δειτε Επισης

LIVE: Οι τελικές αγορεύσεις για την υπόθεση Θανάση-Απορρίπτει τα περί δολοφονίας του 26χρονου η Εισαγγελία
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα