Η ανακοίνωση της TUS Airways για την πτήση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ

Προσπάθειες ώστε να εξευρεθούν πτήσεις άλλων εταιρειών που θα μεταφέρουν τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, καταβάλλει η TUS Airways.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ναυλωμένης πτήσης U81964 της TUS AIRWAYS, η οποία απογειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί από τη Λάρνακα με προορισμό τη Βασιλεία, παρουσιάστηκε τεχνικό θέμα σύντομα μετά την απογείωση του αεροσκάφους με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι μάσκες οξυγόνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποσυμπίεση καμπίνας ο λόγος της ανώμαλης προσγείωσης των πορτοκαλί-Έπεσαν οι μάσκες

 «Έχοντας πάντα την ασφάλεια των επιβατών μας ως τη μέγιστη προτεραιότητά μας, το πλήρωμα αποφάσισε αμέσως όπως το αεροσκάφος προσγειωθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου, στις 8 το πρωί περίπου», αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία.
 
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και οι 80 επιβάτες της πτήσης αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε τους πορτοκαλί στην Ελβετία

Αυτή τη στιγμή, η Εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία διευθέτησης του θέματος και εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης, προκειμένου όσοι επιβάτες το επιθυμούν να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό με αεροσκάφος άλλης αεροπορικής εταιρείας.
 
Η TUS AIRWAYS εκφράζει τις ειλικρινείς της απολογίες για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτης της πτήσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η φωτογραφία των πορτοκαλί μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους