Να εξαφανίσει τα σύννεφα πριν αρχίσει η μπόρα

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ, που υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο ΑΕΚ Αρένα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι, έχουν εξελιχθεί σε δήμιο της ΑΕΚ, αφού οι κιτρινοπράσινοι, δυσκολεύονται αρκετά στις τελευταίες τους αναμετρήσεις. Μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, η προσψχεί στρέφεται στο πρωτάθλημα, για να καταφέρει η ΑΕΚ, να τερματίσει αν μη τι άλλο όσο πιο ψηλά γίνεται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο «χτύπημα» Νεοφυτίδη για άθλιες εγκαταστάσεις και βολές σε ΚΟΠ και ΚΟΑ

Αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Ηλία Χαραλάμπους, που με όπλο την έδρα, θα προσπαθήσει να κοντέψει ξανά στην 4η θέση και τον Απόλλωνα.

Ο Κύπριος τεχνικός ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Τέτε και Σάστρε αλλά και στον τιμωρημένο Πλάνας. Από την άλλη ο Ακοράν, έκανε αγώνα δρόμου για να φτάσει να είναι έτοιμος για τον σημερινό (23/02) αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πένθος στην ΑΕΚ για τον χαμό γνωστής φίλαθλου

Από την άλλη οι Τρουγιόλς και Ναράνχο που ήταν αμφίβολοι, κατάφεραν να ενσωματωθούν και θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα και στο αρχικό σχήμα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΚ, θα είναι ο Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα με τους Γκολομπάρτ, Μικέλ, αμυντικό δίδυμο, Ιωάννου αριστερά και Φερνάντες στο δεξί άκρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η δυσκολία στην προσαρμογή του Τάντι και το ανεκπλήρωτο όνειρο των γονιών του

Χέφελ και Σπόλιαριτς αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού σατο χώρο του κέντρου με τον Τρουγιόλς, αν νιώθει έτοιμος να πλαισιώνει τον ένα από τους δυο στα αμυντικά χαφ.

Η τριπλέτα της επίθεσης από την στιγμή που ο Ναράνχο, νιώθει εντάξει είναι σχεδόν σίγουρη. Ο Τρσικόφσκι θα είναι στην αιχμή του δόρατος, με τους Ναράνχο και Γιάννου να αγωνίζονται στα άκρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: