Αλέγκρι: Θα επιστρέψω τον Ιούνιο, δεν θέλω να κάνω άσχημη επιλογή

Yπομονή θα χρειαστεί να κάνουν όσοι θέλουν να ξαναδούν τον Μάσιμο Αλέγκρι να επιστρέφει άμεσα στους πάγκους, με τον πρώην τεχνικό των Γιουβέντους και Μίλαν να αποκαλύπτει μέσω συνέντευξής του στο ESPN πως θέλει να είναι πολύ προσεκτικός στο επόμενο βήμα του και για αυτό θα επανακάμψει στους πάγκους από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

"Θα επιστρέψω τον Ιούνιο. Δεν ξέρω αν θέλετε να την αποκαλέστε σεζόν αγρανάπαυσης ή όχι. Με τον Τζοβάνι Μπρανκίνι πήραμε αμέσως αυτή την απόφαση μετά το αντίο στην Γιουβέντους.

Η επόμενη σεζόν θα είναι σημαντική για μένα. Η επιλογή που πρέπει να κάνω θα είναι πολύ σημαντική, θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος.

Μετά από πέντε χρόνια στην Γιουβέντους και έναν χρόνο εκτός ποδοσφαίρου, δεν θέλω να επιστρέψω στους πάγκους και να μην τα πάω καλά", δήλωσε αρχικά ο επιτυχημένος Ιταλός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Έπαιξα ποδόσφαιρο για 18 χρόνια και προπόνησα ομάδες για άλλα 16. Σταμάτησα μετά από 34 χρόνια και είμαι ευτυχισμένος έτσι.

Μπορώ να μελετώ, να μιλάω με άλλα άτομα, να κάνω πράγματα για μένα στην ιδιωτική μου ζωή και να απολαμβάνω πάθη όπως το θέατρο, οι εκθέσεις ζωγραφικής ή το διάβασμα βιβλίων".

Πέρα ωστόσο από τον αρκετό ελεύθερο χρόνο που έχει στη διάθεσή του πλέον, ο Αλέγκρι δεν έκρυψε πως παρακολουθεί μαθήματα αγγλικών, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως κάνει ό,τι μπορεί για να είναι έτοιμος να ζήσει και μία προπονητική εμπειρία εκτός Ιταλίας.

"Κάνω μαθήματα αγγλικών στο Μιλάνο, όπου διαμένω. Αρχίζω να μιλάω καλά, δυσκολεύομαι όσον αφορά στο να ακούω και να καταλαβαίνω τους άλλους.

Εάν μιλούν πιο αργά, τα καταφέρνω. Παρακολουθώ επίσης αγγλικές ταινίες και διαβάζω βιβλία για να βελτιωθώ στην κατανόηση της αγγλικής γλώσσας".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου