Το όνειρο του Σάλαϊ και η... επιθυμία του με τον Απόλλωνα

Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, παραχώρησε ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα, Αττίλα Σάλαϊ.
 
Στην εν λόγω συνέντευξη αναφέρεται στο πώς ήρθε στους κυανόλευκους της Λεμεσού αλλά και τα μελλοντικά του όνειρα.
 
Αναλυτικά:
 
«Ήξερα για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα μήνες πριν και όταν ήρθε η πρόταση έψαξα κάποια πράγματα για το σύλλογο. Ο Απόλλωνας με είδε όταν έπαιξα εναντίον της Κύπρου σε επίπεδο Ελπίδων. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, οι υποδομές του συλλόγου είναι πολύ καλές, έχουμε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Όλοι στην ομάδα με βλέπουν ως μια πολύ καλή προπτική και αυτό με κάνει να δουλεύω περισσότερο. Μαθαίνω συνεχώς από Ρομπέρζ και Γιούστε. Με τον Αυγουστή γίνεσαι καλύτερος παίκτης. Θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι και να κερδίσω τίτλους με τον Απόλλωνα».
 
«Θέλω να αγωνιστώ σ' ενα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Μου αρέσει πολύ η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι ένα πρωτάθλημα που έχει τακτική και τεχνική. Θα έλεγα πως μου ταιριάζει περισσότερο η γερμανική Μπουντεσλίγκα. Όταν ήμουν μικρός, μου άρεσε πολύ η Μπαρτσελόνα. Ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο είναι ο Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: