Τα βάζει με τους αριθμούς του ΚΟΑ ο ΑΠΟΕΛ

Στο μέτρο της κάρτας φιλάθλου, το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα και τα αγωνιστικά νέα της ομάδας αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του Super Sport FM 104, ενώ τόνισε παράλληλα πως ο ΚΟΑ θα πρέπει να προβεί σε μια ποιοτική έρευνα για να διαπιστώσει πόσοι από τους 91 χιλιάδες που έχουν κάρτα φιλάθλου, πόσες φορές πήγαν γήπεδο.  
 
«Θα καλεστούμε σε πέντε εβδομάδες να δώσουμε καθοριστικά παιχνίδια, ειδικά στην Ευρώπη. Έχουμε ζωντανή την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε απώλειες αντιπάλων, αφού δώσαμε μόνο δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής. Στο παιχνίδι με τη Δόξα θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια εικόνα που θα μας δώσει το τρίποντο. Αυτό το οποίο πρέπει να κοιτάξουμε τι πρέπει να μπούμε δυνατά και α κτίσουμε μια καλή εικόνα. Να βρούμε ρυθμό, γιατί ότι δείξουμε στον αγώνα με τη Δόξα να είναι η συνέχεια με την Καραμπάχ», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων για τον αυριανό (19/10) με τη Δόξα.
 
Για το ποιοι θα αγωνιστούν μετά από αρκετό καιρό και το τι σκέφτεται ο Τόμας Ντολ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε «δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις σκέφτεται ο προπονητής. Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι αφύσικο να δούμε την ίδια ενδεκάδα με τη Δόξα, αλλά και με την Καραμπάχ. Ο Γώργος Εφραίμ είναι στο γήπεδο αλλά δεν ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα, το ίδιο ισχύει και για το Ντε Βινσέντι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η σημαντική ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για τo ματς με Καραμπάχ
 
«Ο σωματοφύλακάς της κάρτας φιλάθλου που είναι ο ΚΟΑ πρέπει να σταματήσει να μετρά τον αριθμό των καρτών, αλλά να δει αν εξυπηρετεί το ποδόσφαιρο και να μας πουν πόσοι από αυτοί τις 91 χιλιάδες έχουν έρθει μια φορά στο γήπεδο. Πόσοι έχουν έρθει δύο η τρείς φορές στο γήπεδο και με μια απλή μαθηματική πράξη αντιλαμβανόμαστε από τις 91 χιλιάδες δεν μπορούν να ξεπερνούν σε ένα αγώνα τις 5,6, 7 χιλιάδες. Στο παιχνίδι της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας έχουμε 7 χιλιάδες κόσμο πόσα παιχνίδια πήγαν φέτος; Στο τέλος της είτε κάποιος είναι υπέρ ή κατά, ο ΚΟΑ θα πρέπει να κάνει μια ποιοτική έρευνα για να δει τι προσφέρει τις έχει βελτιώσει και τι όχι. Πολλές φορές λένε ότι το ΑΠΟΕΛ μιλά εναντίον της κάρτας. Γιατί δεν μιλά κάποιος υπέρ της κάρτας Γιατί να μη γίνει μια έρευνα για αυτό», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.
 

«Παρακολουθεί αγώνες και ταξίδια ο κύριος Τέτι δεν έκανε μόνο το περασμένο Σαββατοκυριάκο, αλλά έκανε και άλλες φορές. Πολλές φορές λειτουργάς και προληπτικά, παρακολουθώντας κάποιους ποδοσφαιριστές που τους παρακολουθεί χρόνια. Έτσι λειτουργούν οι τεχνικοί διευθυντές, γνωρίζοντας το τρόπο που δουλεύει ο κύριος Τέτι», για το ταξίδι του Ντομενίκο Τέτι το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: