Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Τιμούρ και το μεγάλο ερωτηματικό

Την Πάφο στην πρεμιέρα του «Παπ» αντιμετωπίζει η Ανόρθωση, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του ενόψει της δύσκολης και γεμάτης κινδύνους αναμέτρηση κόντρα στην φιλόδοξη Πάφο.

Μετά από αρκετό καιρό θα είναι διαθέσιμος ο Ρενάτο Μαργκάσα, όπως και οι Σελίν, Οκριασβίλι που δηλώνουν έτοιμοι για να διεκδικήσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Κετσπάγια είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τους Αρτυματά και Ράγιος στο χώρο του κέντρου. Σε αυτή την λίστα βρίσκοντα οι Μαργκάσα, Κοφί, Νταουσβίλι και Βασιλακάκης, με τον κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει τον δικό του ρόλο για να μπει στο αρχικό σχήμα.

Προβάδισμα αντί του Νντούρις έχει ο Μπεράτ Σαντίκ, με τον Μανθάτη να έχει σίγουρη θέση μετά τα όσα έκανε στο «Τάσος Μάρκου». Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Γεωργιανό τεχνικό πέραν του παρντενέρ των δυο στο χώρο του κέντρου είναι το αριστερό άκρο της επίθεσης. Εκεί διεκδικεί την θέση ο Νικόλας Εγγλέζου με τον Σελίν. Ο Κύπριος διεθνής συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Στην πρεμιέρα του «Παπαδόπουλος» και μπροστά στον κόσμο της η Ανόρθωση θέλει να πάρει την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι αρκετές απουσίες που έχει η ομάδα της Πάφου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίζουν κανένα στο στρατόπεδο της «Κυρίας».