5 Θεματικά πάρκα στην Κύπρο για ένα χειμώνα γεμάτο δράση

Paphos Zoo
 


Δύο τιγράκια έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στο κοινό του Ζωολογικού Κήπου της Πάφου, που βρίσκεται στην Πέγεια.

 

 

Γεννήθηκαν μόλις πριν ένα μήνα στο Pafos Zoo κι όμως ήδη ξεπρόβαλαν στους ανοικτούς χώρους κατακτώντας καρδιές. Για τους επισκέπτες οι μικροί ζαβολιάρηδες μπορεί να είναι μαγνήτης, αλλά υπάρχουν ακόμα άλλα 1000 είδη πουλιών και ζώων που κρατούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη αμείωτο.


Santa Marina Retreat
 


 Όσοι λατρεύουν την ιππασία, θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην ορειβασία, την τοξοβολία και το γκολφ, κατευθύνονται στο εναλλακτικό πάρκο Santa Marina Retreat στην Παρεκκλησιά.

 

 

Η αδρεναλίνη βρίσκει διέξοδο εδώ με ακόμα πολλές δραστηριότητες όπως με τις προκλήσεις στα σχοινιά του Sky Trail, με το paintball, την ποδηλασία. Έπειτα, είναι και το μουσείο όπου την τιμητική τους έχουν  τα άλογα, πληροφορίες όμως και για άλλα είδη θα βρείτε διάσπαρτα στο πάρκο.


Sayious Adventure Park


Περιπέτειες σε 4 τροχούς ελκύουν ομάδες ανθρώπων στην Ασγάτα.  Τo Sayious Adventure Park είναι one stop για μεγάλες εταιρείες που θέλουν τους υπαλλήλους τους να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και να αυξήσουν την ομαδικότητά τους. Πολλοί το επιλέγουν και για να οργανώνουν ένα πολύ διαφορετικό bachelor party ή και μοναδικά γενέθλια.

 

 

Με off-road buggies, drift go-karting, paintball, ορειβασία και τοξοβολία οι επισκέπτες δοκιμάζονται σε πολλαπλά επίπεδα. Για το Sayious χρειάζεται η προκράτηση.


Camel Park


Οι συμπαθέστατες καμήλες είναι ο πόλος έλξης του πάρκου που βρίσκεται στο Μαζωτό. Είναι μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους η βόλτα στη ράχη τους. Έχουν τον τρόπο τους αυτά τα τετράποδα να σου αλλάζουν την διάθεση και να φέρνουν στην επιφάνεια πολλά χαμόγελα.

 

 

Αν και είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι καμήλες δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς και τα υπόλοιπα ζώα του πάρκου: στρουθοκαμήλους, καγκουρό, ελάφια, γαϊδουράκια και πολλά άλλα.   


Adventure Mountain Park


Μέσα στο πράσινο περιβάλλον της Κυπερούντας και τον φρέσκο αέρα του βουνού, η ορειβασία, το woodland paintball και το πατινάζ στον πάγο παίρνουν άλλη διάσταση.

 

..

 

Σε αυτό βάζει το χεράκι της η φύση που κάνει το συναρπαστικό Tyrolean Traverse και τις περιπέτειες προσανατολισμού ακόμα πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες. Όμως και η τοξοβολία σε ένα ήσυχο και φυσικό περιβάλλον αποκτά τη δική της δυναμική και αποτελεί πηγή ξεκούρασης. Δοκιμάστε την!