Αυτοί είναι οι 5 πιο καλοντυμένοι πολιτικοί της Κύπρου

Τους βλέπουμε και τους ακούμε καθημερινά. Πέραν όμως από πολιτικοί, ή άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, αποδεικνύουν ότι είναι λάτρεις του στίλ, του γούστου και της φινέτσας. 

Νικόλας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΔΗΚΟ: Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, δεν ασχολείται ενεργά μόνο με την πολιτική, αλλά και με την εξωτερική του εμφάνιση. Το αποδεικνύει, τόσο στις επιλογές του με τα κοστούμια, όσο και στις πιο απλές, με τζιν και t-shirt. 

 

 

 

Nίκος Τορναρίτης, Koινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικού Συναγερμού: Χαρακτηρίζεται από την απόλυτη αρμονία στις ενδυματολογικές του επιλογές. Παρά το βεβαρυμένο του καθημερινό πρόγραμμα, δεν ξεχνά ποτέ το πώς θα εμφανιστεί, τόσο στην Βουλή, όσο και εκτός αυτής. 

 

 

Ευθύμιος Δίπλαρος, Βουλευτής ΔΗΣΥ: Αν και ''άκουσε'' πολλά για τον γάμο του, δεν έχασε ούτε την ψυχραιμία του, αλλά ούτε και το στίλ του. 

 

 

 

Ρίκκος Ερωτοκρίτου, πρώην Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα: Αν και πλέον βρίσκεται εκτός δράσης, οι χοντρές και με χειρουργική ακρίβεια τοποθετημένες γραβάτες με τα βελούδινα σακάκια του δεν περνούν απαρατήρητα. 

 

 

 

Γιώργος Λακκοτρύπης, Υπουργός Ενέργειας: Οι υποχρεώσεις του στον εξαιρετικά δύσκολο και πολύπλοκο τομέα της Ενέργειας, του Τουρισμού και της Βιομηχανίας ξεκινούν νωρίς το πρωί και ολοκληρώνονται αργά την νύχτα. Ομως, πάντοτε είναι καλοντυμένος και ποτέ δεν παραβλέπει ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια στην εμφάνισή του.