Ήθελαν να συλλάβουν οικογενειάρχη για εντάλματα την ώρα που πέθαινε συγχωριανός του

Μια απίστευτή ιστορία εκτυλίχθηκε χθες στην περιοχή του Αγίου Θεοδώρου Σολέας η οποία μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει… 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, 40χρονος ο οποίος διαμένει στον Άγιο Θεόδωρο πήγε για να βοηθήσει ετοιμοθάνατο συγχωριανό του που βρισκόταν αναίσθητος σε δρόμο του χωριού και κατέληξε πίσω από τα σίδερα των Κεντρικών Φυλακών.

Όλα ξεκίνησαν όταν 60χρονος από τον Άγιο Θεόδωρο Σολέας βρέθηκε αναίσθητος σε δρόμο μεταξύ του χωριού του και του χωριού Κούρδαλι. Στο άκουσμα της είδησης ο 40χρονος, έσπευσε στο σημείο για να του παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες.

Τα μέλη της δύναμης που έφτασαν στο σημείο, στη θέα του 40χρονου θυμήθηκαν πως πρέπει να τον συλλάβουν για ανεξόφλητα εντάλματα που εκκρεμούν σε βάρος του σχετικά με κοινωνικές ασφαλίσεις και πρόστιμα που ανέρχονται στο ποσό των 5800 ευρώ.

Οι αστυνομικοί επέμεναν να του φορέσουν χειροπέδες, όμως ο 40χρονος που είδε τον συγχωριανό του τελικά να πεθαίνει λίγο αργότερα, τους παρακάλεσε να τον αφήσουν να επιστρέψει στο σπίτι του καθώς δεν μπορούσε να εισέλθει στο περιπολικό.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να τους πείσει να μην το συλλάβουν, τους υποσχέθηκε ότι σήμερα το πρωί θα μετέβαινε ο ίδιος έξω από τις Κεντρικές Φυλακές για να «παραδοθεί».
Όπως και έκανε… Ο 40χρονος βρισκόταν σήμερα στις 7 και 30 το πρωί έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα και στο σημείο τον ανέμεναν αστυνομικοί όπου του πέρασαν χειροπέδες.  

Ο άνεργος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, 14, 12 και 4 ετών, βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.
Μετά από προσπάθειες της διεύθυνσης του ιδρύματος και της Γενικής Εισαγγελίας, έγινε διακανονισμός όπως ο άνεργος πατέρας καταβάλει το ποσό των 400 ευρώ και να γίνει αναστολή της σύλληψης του.

Ο 40χρονος είχε μόλις 250 ευρώ στην κατοχή του, αλλά έγινε κατορθωτό να βρεθούν άλλα 150 ευρώ και να πληρώσει το ποσό που του ζητήθηκε για να ισχύσει η αναστολή.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online, εντός  της ημέρας ο 40χρονος αναμένεται να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του.

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 35βαθμούς ο υδράργυρος-Θα παρατηρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα
Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής–Τρεμιθούσας
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά