Αποκαλύψεων συνέχεια: Αλώνιζαν ανενόχλητοι στη Λευκωσία οι Σέρβοι εκτελεστές

Συνέχεια αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών που έφθασαν στην Κύπρο κατά τον περασμένο Μάρτιο και «προανήγγειλαν» τις δολοφονίες σε βάρος του Αλέξη Μαυρομιχάλης, Φάνου Καλοψιδιώτη και άλλων «δικών» τους ανθρώπων.

Στο πλαίσιο παρακολούθησης τηλεφώνων εγκληματικής ομάδας στη Σερβία, οι αρχές της χώρας ανακάλυψαν τα συμβόλαια θανάτου που οργάνωναν Σέρβοι με Κύπριους συνεργούς, σημαίνοντας συναγερμό στις Κυπριακές αρχές, στις οποίες δόθηκαν στοιχεία «φωτιά».

Οι δυο Σέρβοι εκτελεστές έφθασαν στην Κύπρο μέσω του κατεχόμενου αεροδρομίου, δύο φορές. Στη δεύτερη όμως, έφυγαν άρον άρον αφού ενημερώθηκε για τις κινήσεις της αστυνομίας, ο αρχηγός της φατρίας των εκτελεστών και έτσι τα σχέδια άλλαξαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, οι δυο Σέρβοι εκτελεστές τη πρώτη φορά που έφθασαν στην Κύπρο, στις 22 Μαρτίου, πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές στις οποίες αλώνιζαν για δυο ημέρες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τους Σέρβους παρέλαβε Κύπριος, ο οποίος είναι το πρόσωπο που παρέλαβε και τους Αλβανούς εκτελεστές  του μακελειού της Αγίας Νάπας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κατηγορούμενος στην υπόθεση, ενώ ο συγκεκριμένος κατονομάστηκε από την Ιντερπόλ ως στενός συνεργάτης τους.

Οι δυο Σέρβοι, με τη βοήθεια και δεύτερου Κύπριου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που βρίσκονται ενώπιον της αστυνομίας, πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από την περιοχή «Πέργαμος» στη Πύλα και ακολούθως έφθασαν στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σκιαγραφούσαν διάφορες περιοχές και τοποθεσίες στις οποίες πιθανόν να χτυπούσαν το στόχο, ενώ σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, είχαν μεταβεί στην οικία γνωστού προσώπου του υποκόσμου.

«Εφικτός ο στόχος…»

Οι δυο Σέρβοι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την αστυνομία. Τα μέλη της δύναμης είχαν δει με ποιους είχαν επαφές οι εκτελεστές ενώ στη συνέχεια η Ιντερπόλ έδωσε αποκαλυπτικά στοιχεία σε βάρος των Κυπρίων συνεργών τους.

Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ιντερπόλ μετά την αποχώρηση των Σέρβων εκτελεστών, επισήμανε στην Κυπριακή αστυνομία ότι αναμένεται να επιστρέψουν προκειμένου  να πετύχουν το στόχο τους για τον οποίον όπως είχαν αναφέρει «είναι δύσκολος αλλά εφικτός».  

Επίσης, με βάση τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων, η Ιντερπόλ τους είχε αναφέρει ότι ο στόχος ήταν πρόσωπο που διαμένει σε πολυκατοικία στη Λευκωσία, στην οικία του οποίου  υπάρχει συνεχώς κόσμος, ενώ το όχημα του συνοδεύουν πάντα άλλα.  

Η Ιντερπόλ αναφερόταν στον Αλέξη Μαυρομιχάλη, ο οποίος  ήταν και ο πρώτος στόχος, ενώ αξίζει να υπενθυμίζουμε ότι από τα πρακτικά της αστυνομίας δεν φαίνεται να ανακρίθηκε οποιοδήποτε πρόσωπο στα πλαίσια διερεύνησης για συνομωσία προς διάπραξη φόνου.

Υπενθυμίζεται επίσης  οτι, αφού η υπόθεση τινάχθηκε στον αέρα, ο Κύπριος συνεργός «παρέλαβε» τους Αλβανούς εκτελεστές του τετραπλού φονικού ένα μήνα μετά που την «έκαναν» οι Σέρβοι γεγονός που προκαλεί ερωτήματα ως προς τα μέτρα που λήφθηκαν για αποτροπή εγκληματικής ενέργειας.

Με βάση τα δεδομένα, αποδείχτηκε ότι οι ίδιοι «εγκέφαλοι» σχεδίαζαν τις δολοφονίες από το Μάρτιο, με τις δυο υποθέσεις να συνδέονται. Πράγμα το οποίο διαπιστώνει κανείς και από το γεγονός ότι κάποιοι εκ των κατηγορουμένων του τετραπλού φονικού κατηγορήθηκαν και για σχεδιαζόμενη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη, την οποία παραδέχθηκε ο 32χρονος οδηγός των εκτελεστών που ομολόγησε τα πάντα.      

Δειτε Επισης

Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Πάσχα με ανέμους και βροχές στο καιρικό μενού
Καταγγελία για νέο εργοστάσιο στο Δάλι παρά το διάταγμα για αναστολή εργασιών-Φωνάζουν οι κάτοικοι
Πτώση στους εργαζόμενους στον Τύπο και συναφή επαγγέλματα στην Κύπρο-Tα στοιχεία της Eurostat
Έπεσε στο 6% η ανεργία τον Μάρτιο στην Κύπρο σύμφωνα με τη Eurostat