Θύελλα αντιδράσεων κατά Βασιλείου σε σχόλιο για βιασμό 24χρονης-Απολογήθηκε μετά τις επικρίσεις

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το σχόλιο της Ανδρούλλας Βασιλείου στο διαδίκτυο, αναφορικά με την καταγγελία για βιασμό 24χρονης από επιχειρηματία σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η Ανδρούλλα Βασιλείου σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε, «και πως βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη? Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπέρασμα».

Το σχόλιο της κα. Βασιλείου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και επικρίσεις, από χρήστες του διαδικτύου, που έκαναν λόγο για άστοχο σχόλιο που προσβάλλει και κατηγορεί το θύμα και προστατεύει τον φερόμενο βιαστή. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες, την κάλεσαν να ανακαλέσει αφού το σκεπτικό της ανάρτησής της, παραπέμπει σε εποχές 100 χρόνια πίσω.

Μεταξύ των χρηστών που αντέδρασαν και ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναδημοσιεύοντας το σχόλιο της, έγραψε, «ο βιασμός είναι βιασμός κ. Βασιλείου , αν συνέβη. Καταδικαστέα και αποτρόπαια πραξη .ΤΕΛΟΣ . Καμία σημασία δεν έχουν τα άλλα. Και δεν θα πρέπει να γράφονται τέτοια και μάλιστα από γυναίκες».

Στο σχόλιο του Βίκτωρα ανταπάντησε η Ελένη Θεοχάρους, η οποία έγραψε, «δεν θυμάμαι να έχει τιμωρηθεί κάποιος διάσημος βιαστής, τουλάχιστον στην Κύπρο! Συνήθως τα θύματα «είναι ψυχοπαθείς», με τον τον Βίκτωρα να της απαντά, «θέμα δικαιοσύνης αυτό που θίγεις Ελένη. Όμως να λένε και μάλιστα γυναίκες "τι γύρευε το θύμα εκεί " είναι εξοργιστικό . Αν λάβεις δε υπόψη ότι το σχόλιο έρχεται από την αντιπρόεδρο του Πανεπιστημίου Κύπρου».

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Άθου Αντωνιάδη, γενικού γραμματέα του ΔΗΚΟ, ο οποίες χαρακτήρισε αδιανόητη και επικίνδυνη την ανάρτηση της κ. Βασιλείου, καλώντας την να ανακαλέσει.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Ανδρούλλα Βασιλείου, επανήλθε με δυο νέες αναρτήσεις, εκ των οποίων στη μια, απολογήθηκε για την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η κ. Βασιλείου έγραψε, «Απολογούμαι αν με την ανάρτηση μου έδωσα την εντύπωση ότι ήθελα να κατηγορήσω το θύμα. Κάθε άλλο. Ως μητέρα ανησυχώ για τα νέα κορίτσια που πιθανόν πέφτουν θύματα επιτήδειων που τα παρασύρουν», ενώ στη δεύτερη ανάρτησή της έγραψε «Εσείς όλοι που με καταδικάζετε έχετε διαβάσει τη συνέχεια το πρώτου tweet ή δε σας ενδιαφέρει;».

 

Δειτε Επισης

Έπεσε ο πέλεκυς στον 25χρονο για τον θανατηφόρο που στοίχησε την ζωή στην 19χρονη Μαριλένα-Ποινή δύο ετών
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία-Σκόνη στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα