ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η άφιξη των Σέρβων εκτελεστών για τη δολοφονία του Αλέξη

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φώς ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ δείχνει την άφιξη των Σέρβων πληρωμένων δολοφόνων που έφθασαν στην Κύπρο τον περασμένο Μάρτιο προκειμένου να εκτελέσουν συμβόλαια θανάτου, με την Ιντερπόλ να σημαίνει συναγερμό στην αστυνομία, της οποίας διεφθαρμένα μέλη τίναξαν την υπόθεση στον αέρα και στη συνέχεια την άφησαν στα συρτάρια.

Η άφιξη των δύο Σέρβων «προανήγγειλε» τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες σε βάρος του Αλέξη Μαυρομιχάλη και του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη οι οποίες όμως πήραν «αναβολή» και οι δολοφόνοι «χτύπησαν» 4 μήνες μετά, πιάνοντας τον ύπνο την αστυνομία, καθώς οι ύποπτοι Κύπριοι συνεργοί που κατονομάστηκαν από την Ιντερπόλ έμειναν ανενόχλητοι.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι έφθασαν στην Κύπρο αρχές Μαρτίου όπου είχαν συνάντηση με συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ την δεύτερη φορά αφίχθησαν στο αεροδρόμιο των κατεχομένων, περί τα μέσα Απριλίου, και έφυγαν την ίδια ώρα, αφού πληροφορήθηκαν από τους «δικούς» τους ότι ενημερώθηκε ο πρώτος στόχος αλλά και η αστυνομία.  
 
 

Τα στοιχεία «φωτιά» της Ιντερπόλ και το τηλέφωνο από τις Κεντρικές Φυλακές

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η Ιντερπόλ είχε ενημερώσει από τον Μάρτιο την αστυνομία ότι οι δυο Σέρβοι, για τους οποίους έδωσαν λεπτομέρειες για την ταυτότητα τους, σε συνεργασία με Κύπριους σχεδίαζαν δολοφονίες στην Κύπρο με πρώτο στόχο τον Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Όπως ανέφερε το σήμα, «αυτό προέκυψε στα πλαίσια παρακολούθησης εγκληματικής ομάδας Σέρβων» και από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα συγκεκριμένων προσώπων τα οποία είχαν επαφές με πρόσωπα από την Κύπρο για σχεδιαζόμενες δολοφονίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, η Ιντερπόλ έδωσε στις Κυπριακές αρχές τα ονόματα των Κυπρίων συνεργών των Σέρβων, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το όνομα του «ηχηρού» προσώπου που κατηγορήθηκε για το φόνο του Καλοψιδιώτη ενώ είχε συλληφθεί ως ύποπτος και για την απόπειρα φόνου εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιντερπόλ, την πρώτη φορά οι Σέρβιοι έφθασαν στην Κύπρο για να σχεδιάσουν τις δολοφονίες, το εν λόγω πρόσωπο τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο.

Επίσης, δόθηκαν στις Κυπριακές αρχές ακριβής ημερομηνίες εισιτήριων και αποδείξεις χρημάτων που στάλθηκαν για την πληρωμή τους καθώς και 4 αριθμούς τηλεφώνου με τους οποίους οι Σέρβοι είχαν επαφές, εκ των οποίων οι 3 ήταν από την Κύπρο και το ένα από τις Κεντρικές Φυλακές. Σε ότι αφορά το τηλεφώνημα από το σωφρονιστικό ίδρυμα, η Ιντερπόλ επίσης έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ιντερπόλ, σε δεύτερο μήνυμα που απέστειλε στην Κυπριακή αστυνομία, έλεγε ότι οι Σέρβοι μιλούσαν για «δύσκολο χτύπημα αλλά εφικτό» και έδινε λεπτομέρειες για τον στόχο.  

Έκλεισε την υπόθεση στα συρτάρια της η αστυνομία… Τεράστια ερωτήματα

Παρόλα τα συγκεκριμένα στοιχεία «φωτιά» που έδωσε η Ιντερπόλ στην Κυπριακή αστυνομία για υπόπτους, η υπόθεση δεν έτυχε ποτέ διερεύνησης καθώς κανένα από τα αναφερόμενα ονόματα δεν ανακρίθηκε αλλά ούτε διενεργήθηκαν οι απαραίτητες έρευνες για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες.

Χειρισμοί οι οποίοι προκάλεσαν τεράστια ερωτήματα καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία μετά από πληροφορίες προχώρησε σε διερεύνηση σχεδιαζόμενων δολοφονιών και μάλιστα υποθέσεις οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου.

Αποτέλεσμα, οι κοινοί ύποπτοι της σχεδιαζόμενης δολοφονίας του Αλέζη Μαυρομιχάλη και του Φάνου Καλοψιδιώτη να συνεχίζουν τη «δράση» τους με την αστυνομία να παραμένει αδρανής ενώ εύλογα διερωτάται κάποιος γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν βρίσκονταν υπό παρακολούθηση προκειμένου να αποτραπεί νέο αιματοκύλισμα.

Δειτε Επισης

Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές