Μίλησε και για «ηχηρούς» ηθικούς αυτουργούς ο 32χρονος οδηγός των εκτελεστών

Επιπρόσθετες αποκαλύψεις ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας  όπου οδηγήθηκαν το πρωί οι 6 κατηγορούμενοι για το μακελειό της Αγίας Νάπας, όπου θα ανακοινωνόταν η απόφαση για το θέμα της κράτησης τους μέχρι την δίκη.
 
Ο δικαστής έκανε εκτενή αναφορά στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν και μετά το φονικό, ενώ αναφέρθηκε στην κατάθεση του Χαράλαμπου Ανδρέου, ο οποίος είναι ο κατηγορούμενος που παραδέχθηκε τα πάντα και «έδωσε «τους υπόλοιπους.
 
Ο 32χρονος ο οποίος ήταν ο οδηγός των εκτελεστών και τους προσέφερε καταφύγιο μαζί με την 29χρονη σύντροφο του, στην κατάθεση του αναφέρθηκε σε δύο ηχηρά ονόματα του υποκόσμου τα οποία όπως εκτιμά,  είναι τα πρόσωπα που έδιναν οδηγίες στον κατηγορούμενο Μάριο Χριστοδούλου άλλως Μπένη για την διάπραξη του φονικού. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία είναι καλά γμωστά στην αστυνομία.  

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, οι δύο είχαν διαφορές τόσο με τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, όσο και με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος μαζί με άλλους  δύο "δικούς" του.
 
Σε κατάθεση που κλήθηκε να δώσει το Αλεξούι μετά την αποκάλυψη για τον σχεδιασμό δολοφονίας εις βάρος του, ανέφερε ότι ο Φάνος Καλοψιδιώτης θεωρούσε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα κρύβονταν πίσω από την δολοφονία του πατέρα του και όχι μόνο.
 
Σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, μετά την διάπραξη του μακελειού το βράδυ  της 23 Ιουνίου, ο Αλβανός καταζητούμενος  Αλεξ Μπουρέλι, όταν εισήλθε στο όχημα  για να  διαφύγουν από την σκηνή ανέφερε «τον σκότωσα, τον σκότωσα, εγώ έριξα την σφαίρα», αναφερόμενος στον δεύτερο εκτελεστή που έπεσε νεκρός.  
 
Επίσης ο δικαστής αναφέρθηκε σε μαρτυρίες που αναφέρουν ότι οι εκτελεστές ήταν 3, εκ των οποίων οι 2 κατέβηκαν από το όχημα του Ανδρέου έχοντας τα πρόσωπα τους καλυμμένα, ενώ μίλησε για το ρόλο όλων των κατηγορημένων με βάση τις μαρτυρίες.
 
Οι  έξι  κατηγορούμενοι  μεταφέρθηκαν στις κεντρικές φυλακές.
 
Διαβάστε επίσης: "Μέσα" και οι γυναίκες κατηγορούμενες για το μακελειό της Αγίας Νάπας
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Πάσχα με ανέμους και βροχές στο καιρικό μενού