Κτηνωδία στη Λεμεσό… "Πατέρας" βίασε την έγκυο κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο

Απίστευτη κτηνωδία στη Λεμεσό με «πατέρα» που βίασε την κόρη του που μόλις είχε ενηλικιωθεί και ήταν έγκυος και μάλιστα το γνώριζε.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που ακούστηκαν κατά την απόφαση του Εφετείου και δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης», ο Γολγοθάς της νεαρής άρχισε πριν από πολλά χρόνια όταν δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια καθώς δεν μεγάλωνε σε κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον ενώ ο πατέρας της ασκούσε βία στη μητέρα της. Μάλιστα, η απομάκρυνση των παιδιών έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία ο πατέρας εξέτιε ποινή φυλάκισης για περιστατικό άσκησης σωματικής βίας εναντίον της μητέρας των παιδιών.

Η νεαρή με την ενηλικίωσή της αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της ανάδοχης οικογένειας και να εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της. Παρουσιάστηκαν δυσκολίες στη μεταξύ τους σχέση και η ενήλικη πλέον θυγατέρα εγκαταστάθηκε στο σπίτι όπου διέμενε ο πατέρας της με τη νέα του συμβία και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Όλα όσα βίωσε η νεαρή στο όχημα του "πατέρα" της... 

Ένα βράδυ κατά τον Ιανουάριο του 2014 πατέρας και κόρη, μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της νεαρής, όπου θα συζητούσαν το θέμα της εγκυμοσύνης της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», μετά από αρκετές βόλτες, ο πατέρας της νεαρής κατέληξε τελικά στο Ακρωτήρι όπου εκεί η νεαρή έζησε εφιαλτικές στιγμές …

Σύμφωνα με την κατάθεση της ο πατέρας της «ήπιε ένα τσιγάρο και όταν ετέλειωσε μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει πάνω στα γεννητικά μου όργανα. Του έσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήσω τη μαξιλάρα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του πάνω στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω στη μαξιλάρα. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάμει και αυτός μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω. Εγώ φοβούμουν να μην θυμώσει και να μου κτυπήσει και να πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές και επίσης και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω γιατί είχα αποκόλληση του πλακούντα και ήμουν νοσοκομείο και βγήκα πριν δύο μέρες και δεν ήθελα να χάσω το μωρό μου».

15 χρόνια «μέσα»…

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση τόσο εναντίον της καταδίκης όσο και εναντίον της επιβληθείσας ποινής, την οποία θεωρούσε έκδηλα υπερβολική.

Ωστόσο το τριμελές Εφετείο εξέτασε και απέρριψε έναν προς έναν όλους τους λόγους έφεσης κρίνοντας πως αυτοί ήταν στο σύνολό τους αβάσιμοι.
 

Δειτε Επισης

Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής–Τρεμιθούσας
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Απονομή σε Κύπρια 1ου Βραβείου Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Το θέμα ανταλλαγής περιουσιών στον Ακάμα με χαλίτικα στο επίκεντρο σύσκεψης στο Υπ. Γεωργίας
Πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στα κατεχόμενα